![]() |
Re: Crazy Customs Onesti
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un mic preview cu Corsa care va fi gata in curand la exterior , dupa urmand partea audio...Capota e facuta de noi acum aprox 2 ani , poze dupa ce se termina cu RAR-ul
|
Clubul sportiv auto-moto Crazy Team Racers Onesti si Crazy Customs Onesti va ureaza Craciun Fericit tuturor si cat mai multe realizari in 2011...
|
7 Attachment(s)
Pozele promise cu Vectra lui Adadu...POrtbagaj shaved , bad boy-look , bondouri anulate , + ce a fost stramb de la accident....Dupa ce trece vremea rea se vor monta un alt set de bari , carora li se vor anula bandourile si li se vor monta un set de prelungiri....
|
1 Attachment(s)
Salut!Am si eu o Astra F si ma gandeam la niste transformari:
- Badboy(cum e la vectra de mai sus) - prelungire barei fata (model vezi poza atasata) daca poti face - usi spate shaved - portbagaj shaved - eliminare bandouri la usi - umplerea spatiului de nr inmatriculare din bara fata. Te-as ruga sa-mi dai un pret separat pentru fiecare.Mersi! Bafta in continuare! |
10 Attachment(s)
BMW e39 , facut acum o luna , bad-boy look , reparat bara fata ///M , bara spate clean (anulate bandourile la fel ca la cea de pe fata) , eleron portbagaj integrat , colantat la colaboratorii nostrii de la Autotransformers...
|
6 Attachment(s)
Bara fata Seat Leon 1M , urmeaza bad-boy , eleron luneta , bara spate...toate la timpul lor...
|
3 Attachment(s)
Pentru o skoda octavia 1 o bara asemanatoare pozelor de mai jos? Vreau o bara la care pot face o evacuare in 2 tobe finale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning