![]() |
Re: PROVOCARI PENTRU ALEXENI,URZICENI DIN 06.06.2010
tot nu m-am lamurit...in continuare o sa pic cu 997 turbo si rs 6 ?:???:
tot nu schimbati ceva la s5 ala?!repet...ce pot face eu cu 2.5 turbo vs masinile mentionate?!NIMIC!ura! |
Din nou sunt discutii de masina scumpa vs masina ieftina...
Din punctul meu de vedere 2.5 turbo 4x4 este bine acolo unde este in grupa...puteti verifica si grupele de la vtm de unde in mare sunt inspirate grupele astea...nu cred ca subaru ar pica in alta grupa la vtm decat cu 997 si rs6 Nu cred ca se putea imparti grupa de 4x4 in trei...e deja impartita parca in doua, spre deosebire de anul trecut, si la fel si grupele de diesel... Singura grupa unde mi se pare plaja prea mare este S3, unde intra de la 1601 turbo pana la 2500 turbo, favorizand doar motoarele mari si tractiunea spate...parerea mea e ca se putea imparti in doua, adica 1.6-2000 turbo si 2.0-2.5 turbo...rezultand grupe mult mai echilibrate... |
Quote:
grupele acestea sunt dezechilibrate iar daca se vor mentine, baietii de la tulcea se vor trezi fara masini!chiar nu judeca nimeni?! |
Quote:
|
Quote:
Bine ca in Ungaria nu are nimeni nimic de comentat. https://www.youtube.com/watch?v=uYpYzRAzggk |
@yoda : nu mi-o lua in nume de rau dar pana sa te gandesti la 997 sau rs6 bate intai tot ce e sub 2.5t 4X4.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
As vrea sa punctez cateva chestii daca se poate.
1 Ca o idee generala; daca ar fi grupele pe timpi nu ar mai spune nimeni ca ar fi la bataie cu porsche sau cu x , y ,z ... ai fi la bataie cu timpii .. deci ar fi o rezolvare. 2 @Madcow : In general ursii de care spui tu sunt masini dedicate pentru acest gen de curse... nu sunt masini de trada modificate .. sunt masini care sunt folosite in weekend si/sau la o cursa. Ce vreau sa spun e ca, chiar daca nu ar fi ursii, ar fi alte minunatii de 900kg fara interior care ar fi mai performate decat masina ta probabil. Concluzia e ca daca ai avea o masina speciala pentru acest tip de evenimente ai avea alte performante. ( presupun ca asta se incurajeaza ) Deci nu e vina grupelor. Parerea mea. :shock: |
Bun nu stim noi sa facem grupele ok ia sa vad ce idei imi dati voi cam cum sa fie grupele.Astept sa vad ideile voatre.Suntem deschisi la idei nu suntem comunisti,te rog schimba tu grupele daca iese bine o sa le folosim.Dupaia o sa iti platim drepturi de autor(nu glumesc).Sa vad idei daca vrem sa iasa bine nu comentarii ca ba tu ce masina ai(poate am lastun problem?:-P).Hai va rog frumos niste exemple.
|
Quote:
Grupa 2 .. masini care scot timp mai mare de 13s pe 400m ... samd timpii sunt pur de exemplu. |
si acesti timp de unde ii stim?Poate scoate un timp mai prost ca sa intre la s1 spre exemplu.
|
ati sarit toti in capul lui yoda... gata acum facem comparatie cu ungaria ... cate masini dedicate de drag si atat sunt in romania ...foarte putine ...
|
Pai asta e si ideea,cum ridicam noi nivelul curselor ? daca ramanem pe grupele vechi cu un soft si ei grupa..?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning