Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Citroen (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen.html)
-   -   Citroën CX in restaurare (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen/18938-citroen-cx-restaurare.html)

dj01fad 13-06-07 01:49

Re: citroen cx in restaurare

5 Attachment(s)
se lucreaza intens deja la insonorizarea masinii, care va beneficia de un sistem audio hi-end; am patit si un accident, dar merge :D

florin_cars 09-07-07 00:53

baga mare...vreau sa vad acea combinatie de culori :-P

T.rac3Er 11-07-07 16:26

spor la masina. astept cu mare interes finalizarea lucrarii...8)

dj01fad 06-11-07 01:45

8 Attachment(s)
dupa ce a zacut iarasi o gramada de vreme, in sfarsit e vopsita. pozele sunt facute in timpul vopsirii, si era doar prima mana de vopsea data, ca nu am mai putut sa mai stau acolo... o sa mai pun pe masura ce avansez, dar maine sper sa o iau acasa. sunt cam intunecate din cauza unei setari de la aparatul foto.

Teroarea 07-11-07 17:41

super astept sa o vad vopsita :D mai ai cumva inca una alba? pe care o parchezi undeva pe trotoarul din fata de la hazzel ?

florin_cars 07-11-07 20:13

una alba break...

dj01fad 08-11-07 00:08

da, si aia este tot a mea, dar merge un amic cu ea...

Bik3rBoy 09-11-07 18:55

hai man...pune si restul pozelor de dupa vopsire :D

Lao 09-11-07 23:29

Şi eu de-abia aştept sa văd progresul. :D

dj01fad 11-11-07 00:00

7 Attachment(s)
ok. uite ce s-a mai avansat pana acum...
am mai montat astazi si trapa, bineinteles cu o gramada de injuraturi si reglaje si tot nu a iesit complet, si am nevoie de chedere de trapa ca sunt cam zapacite, asa ca daca poate cineva sa ma ajute (cam slabe sperante), este binevenit... pana saptamana viitoare, daca gasesc toate piesulitzele aferente, cred ca este gata.

dj01fad 12-11-07 12:40

masina s-ar putea sa fie vanzare... nu prea am timp de ea, asa ca mai bine sa se bucure altcineva de ea. oricum, mai intai o sa o termin, ca nu cred ca se descurca altcineva. la ea o sa dau o gramada de piese de rezerva, inclusiv un motor complet.

florin_cars 16-11-07 13:11

ma..mie nu place paintul... :lol:
vreau sa vad masina la soare, in lumina buna, spalata, uscata..k asa arata aiurea..si sigur NU E aiurea..dar asa arata din poze :-P

dj01fad 17-11-07 10:26

6 Attachment(s)
o sa ii fac si la soare. acum ploua si nu am soare :D uite inca ceva poze, cu putin soare, de ieri, dar era si plina de praf. in mare, se vede pigmentul.

florin_cars 17-11-07 20:57

ma, eu vad un pigMEU, coborat pe burta :oops:, mult mai fain arata decat in precedentele pozne, tre' sa recunosc, dar cum naiba i-ai ridicat botu'? Hai k asta m-a lasat gura casca :lol:, eu asa cva n-am avut cum sa fac...nu i-ai legat conductele? :D

ah..ce-mi place e k fiecare pasager are scaunul pe gustul lui, a true PEOPLES CAR :lol: :lol: :twisted:

dj01fad 18-11-07 19:54

avea 2 bucati de bca sub partea din fata sa nu coboare peste mine, ca am umblat pe dedesupt sa fac ceva la bara :P
scaunele sunt puse la misto lin ea deocamdata.. nu is ale ei;
si... am descoperit ca un geam spate tre dat jos si lipit iar ca intra apa... meseriasi mioritici care le-au facut asta vara :(

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning