![]() |
Re: Tico - B 44 ZXN
Quote:
|
unde gasesc si eu niste roti mai ieftine sh ? adica nu cu capace :P
|
adica janta+anvelopa? d-alea pe 12", de tabla? daca la alea te referi, gasesti la mine... :D
|
Quote:
chiar ... jantele de punto crezi ca se potrivest pe tico ? ca vazusem eu unele la un punto cu 3 spite cum ar veni si aratau misto :rolleyes2 |
noup... n-arata deloc bine alea in 3 spite, plus ca nu merg cele de pe fiat, adica nu se potrivesc la dimensiunea de la prezoane. fa-mi o oferta pt jantele mele si vorbim. una din ele e atinsa mai rau, restu sunt ok. au si anvelope in regula, te mai tine destul... sunt pt tine sau pt altcineva? da-mi un PM si discutam...
|
miercuri cred ca vine si un player pt masina si o sa fie muzica :X:X
|
Quote:
|
poze poze poze.... :lol: tre sa trec intr-o zi sa o vad, sa o aud mai exact.
|
Quote:
ca era deja noapte si nu vedeam sa pun masca si cabluri pe acolo sa il asez ok. si imi era sa nu il fure. asa maine dupa ce il montez iau doar fata si gata am scapat de o grija :-) ne auzim la tel ( cand ai drum ma suni ) |
distanta la fiat e de 4x98 deci nu merg jantele de pe fiat. Mai bine ia-le pe cele de la liviu, ca sunt oky ;) bafta in continuare!
|
stie cineva unde este senzorul pt temepratura motorului ? ca de cand mi-am pus casetofonul se duce mereu pe rosu :???:
stiu ca se incalzeste tare rau de tot casetofonul in spate... si ma gandeam ca e din cauza asta :???: sper sa nu fie altceva... |
Quote:
|
Quote:
senzor temperatura casetofon apa? |
Quote:
|
Quote:
|