![]() |
Re: Audi A3
c4 ... semnatura
|
Ai pm. Stima.
|
UP! Valabil! 5555e pretul se negociaza in limita bunului simt si al pretului real al pietei, sau variante, doar cu masini bune! De preferat masini din grupul VAG sau nemţesti dar si alte marci, nu ofertati cu masini care au probleme, dau masina careia ii trebuie doar combustibil si te duci, doresc acelasi lucru. Astept oferte.
|
UP! Valabil! 5555e pretul se negociaza in limita bunului simt si al pretului real al pietei, sau variante, doar cu masini bune! De preferat masini din grupul VAG sau nemţesti dar si alte marci, nu ofertati cu masini care au probleme, dau masina careia ii trebuie doar combustibil si te duci, doresc acelasi lucru. Astept oferte.
|
|
oferi dif pt o masina mai scumpa?
|
Nu dispun deocamdata de diferenta, am scris si mai sus. Multumesc.
|
daca mai pui 500e iti dau un hyndai coupe din 2006 full de full inm ro,motor 2.0 16v.
|
ai pm
|
UP! Valabil! 5500 eur pretul se negociaza in limita bunului simt si al pretului real al pietei, sau variante, doar cu masini bune! De preferat masini din grupul VAG passat sau audi a6 ( 96> ) sau BMW E46, 520,525, nu ofertati cu masini care au probleme ( taxi, lovite sau mai stiu eu ce) . Astept oferte.
|
UP! Valabil! 5500 eur pretul se negociaza in limita bunului simt si al pretului real al pietei, sau variante, doar cu masini bune! De preferat masini din grupul VAG passat sau audi a6 ( 96> ) sau BMW E46, 520,525, nu ofertati cu masini care au probleme ( taxi, lovite sau mai stiu eu ce) . Astept oferte.
|
|
UP, masina scade la 5000 eur fix! Pentru cel mult 1 sapt. Trebuie bani pentru noua masina, sau schimb direct, am precizat cu ce schimb.Astept oferte.
|
UP, masina scade la 5000 eur fix! Pentru cel mult 1 sapt.
|
1 Attachment(s)
UP, masina scade la 5000 eur fix! Pentru cel mult 1 saptamana. E pret de neinmatriculata si dotari standard, mai mult de atat nu scade nici 1 cent. ITP valabil >29.04.2012 . Cetificat fiscal, toate reviziile si actele in regula, pachet S3.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:34. |
- Copyright 2026 4Tuning