![]() |
Re: Piese 924
Inca mai am piese de vanzare. Vad ca motoarele sunt tun, caci nimeni nu intreaba de ele...
In fine: UP! |
embleme de capota sau de volan, scaune?
|
Quote:
500 de mii de Km e perfect realizabil cu un set motor, folosind ulei de calitate si exploatare corespunzatoare. |
Nu am enbleme. Da asta cu motoarele e adevarat, al meu avea peste 600 mii si abea ce incepuse sa manance ulei. Asta dupa 5 proprietari.
|
Nici scaune nu mai am. S-au vandut.
|
asa sa si facut precum ai zis
sper sa fie totul in ordine su organele donate :D |
Hunor este noul proprietar al cutiei de viteze , ansamblu intreg, adica cutia, puntea spate, cardanul aferent si timoneria care mergeau impreuna pentru o transmisie mai usora, mai eficienta.
Acum astept sa le pregateasca, sa le monteze , si dupa ce ii schimba uleiul sa ne spuna parerile caci dupa cum ne spune e un mare drifter pe la el prin Mures. Sa ai parte de ele, si sa iti aduca zambetul care te astepti sa ti-il aduca. |
mersi tare mult domnu maine ma apuc de curatat le ele
in tradevar miam busit deja o cutie in 5 trepte dar de acesta o sa am grija mare ps:Domnul e cel mai bun GPS prin Sibiu |
Sunt chiar curios care o sa fie feedback-ul lui Hunor. Cu masina aia am mers doar un drum de la cel de la care am cumparato pana acasa. Nu stiu ce schimba cu adevarat cutia aia fata de cele clasice, in 4 si 5 trepte de pe modelul asta.
Gps-ul saracul este un mare ajutor, dar se stie ca omul e cel mai bun, caci doar omul a facut pe GPS-ul si nu invers;). |
cu Gps -ul ii asa cum zici
cu cutia o sa dau detali numa dupa de il curat ,revopsesc cardanul si puntea si apoi o sal montez pe masina si cred ca o sa fie numa anul viitor |
Salut, gasesc pe la tine un releu de pompa benzina, o pompita pentru udat stergatoarele si o valva de aerisire?
Mersi! Bogdan |
Piesele care s-au vandut s-au vandut, restul marea masa au ajuns la fier vechi.
Va doresc bafta celor care inca mai cautati piese. Se poate inchide. Multumesc 4Tuning |
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning