Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Ce masina sa imi cumpar de 3000 de euro (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/188089-masina-cumpar-3000-euro.html)

lulus 19-05-10 15:56

Re: Ce masina sa imi cumpar de 3000 de euro

un bmw 318 , 113 cp, te intereseaza e inmatriculat RO dar e cam vechii ca am vazut ca vrei , e din 92 si il dau la 2500 neg

dreaq 21-05-10 11:26

Ia-ti o vectra B cat mai noua din tara si lasa prostiile cu Germania , nu umbla nici acolo cainii cu chilipiruri in coada.

qu1t 21-05-10 11:54

VAND EU GOLF 4 - AN 11/2000 , 1.9 TDI ALH - 116 CP, 230.000 KM, CUTIE MANUALA 5+1, AER CONDITIONAT, XENON, FOLIE GEAMURI, FOLIE STALPI, JANTE ALIAJ + TABLA, 10 CAUCIUCURI - 6 DUNLOP DE VARA ( 2 NOI ) + 4 DE IARNA VERDESTEIN 195 65 R15, PILOT AUTOMAT, CHIP TUNING MOTOR, MP3 PLAYER SONY, SENZOR DE PARCARE, ALARMA, INCHIDERE CENTRALIZATA, OGLINZI HELIOMATE SI INCALZITE. MASINA ARE KM REALI. NU ACCEPT SCHIMBURI !

5000 neg

ebenize 21-05-10 11:54

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 3377868)
Ia-ti o vectra B cat mai noua din tara si lasa prostiile cu Germania , nu umbla nici acolo cainii cu chilipiruri in coada.

nu dar 200K km umblati dincolo nu se cumpara cu 200k km facuti in ro ... cel putin la articulatii suspensii si alte alea sunt praf.. sa nu vorbim de revizii care dincolo sunt facute la timp, in schimb aici ... romanu zice las ca mai merge si asa. Am inteles ca si la nivelul combustibilului e diferenta mare..probabil nu are asa mare importanta la benzina dar la diesel cu siguranta conteaza combustibilul

dreaq 22-05-10 21:50

Ce cauti tu cauta toti bijnitarii , partea proasta e ca ei sunt mult mai bine informati si multi ai naibii . La aia 3000 poti sa mai pui 7-800 lejer pentru cheltuieli , iar cand ajungi acasa sa mai bagi 2-300 in suspensii si alte probleme neprevazute , ca deh.... o fi germanica fara gropi dar suspensiile alea se uzeaza si ele normal , cauciucul imbatraneste etc. Nu cred ca neamtul, oricat de corect ar fi el , schimba si piesele cu uzura inainte s-o vanda la autohouse-uri.

Din partea mea poti sa faci ce vrei , eu doar ti-am zis ca sa nu ramai cu buza umflata. Cauta una intretinuta aici si scapi de belele .

ionut_cluj 22-05-10 22:11

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 3381659)
Ce cauti tu cauta toti bijnitarii , partea proasta e ca ei sunt mult mai bine informati si multi ai naibii . La aia 3000 poti sa mai pui 7-800 lejer pentru cheltuieli , iar cand ajungi acasa sa mai bagi 2-300 in suspensii si alte probleme neprevazute , ca deh.... o fi germanica fara gropi dar suspensiile alea se uzeaza si ele normal , cauciucul imbatraneste etc. Nu cred ca neamtul, oricat de corect ar fi el , schimba si piesele cu uzura inainte s-o vanda la autohouse-uri.

Din partea mea poti sa faci ce vrei , eu doar ti-am zis ca sa nu ramai cu buza umflata. Cauta una intretinuta aici si scapi de belele .

Sunt chiar putini, dimpotriva.
Si in 3.000 isi poate aduce 2 vectra de-astea din Germania. Se gasesc usor pe net si nu trebuie neaparat sa ia de la parc, poate lua de la vanzator privat.
In Germania nu prea sunt gropi, si e tare dificil sa-ti dai seama de starea suspensiilor fara sa o duci la un service, dar tu vorbesti de parca toata Romania e Nurburgring, deci problema e la fel de valabila si la noi, ba chiar mai acuta.
Eu nu mi-as lua o masina de genul asta din Romania nici mort.

ebenize 22-05-10 23:24

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3381695)
Sunt chiar putini, dimpotriva.
Si in 3.000 isi poate aduce 2 vectra de-astea din Germania. Se gasesc usor pe net si nu trebuie neaparat sa ia de la parc, poate lua de la vanzator privat.
In Germania nu prea sunt gropi, si e tare dificil sa-ti dai seama de starea suspensiilor fara sa o duci la un service, dar tu vorbesti de parca toata Romania e Nurburgring, deci problema e la fel de valabila si la noi, ba chiar mai acuta.
Eu nu mi-as lua o masina de genul asta din Romania nici mort.

banuiesc ca mobile.de e cel mai mare site, asa-i? adica acolo am gasit cele mai multe si accesibile masini.

ionut_cluj 23-05-10 00:16

Quote:

Originally Posted by ebenize (Post 3381837)
banuiesc ca mobile.de e cel mai mare site, asa-i? adica acolo am gasit cele mai multe si accesibile masini.

si autoscout24.de

22VIN 23-05-10 00:24

Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 3367412)
Astra G

Cam ce Astra G in stare decenta de functionare gasesti tu la 3000euro inmatriculata, sau 3000euro cu tot cu adus si inmatriculat?

ebenize 23-05-10 08:33

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3381917)
Cam ce Astra G in stare decenta de functionare gasesti tu la 3000euro inmatriculata, sau 3000euro cu tot cu adus si inmatriculat?

https://anunturi-auto.4tuning.ro/caut..._1000__3500__0

andreiand1 23-05-10 14:21

iti spun din surse sigure (neamt care are o companie de transport medicamente) ca multe din anunturile de le mobile.de nu descriu tocmai realitatea si multe din masinile din anunturi nu sunt tocmai ce ti-ai dori sa cumperi. cum spunea respectivul cele ieftine, sunt masini cu kilometri si uzura morala (masini de distributie, masini de firma, taxiuri, etc etc si da, se dau la bani ne nimic.
el imi dadea un exemplu un audi a4 din 96-97, daca il iei de acolo sub 3000 euro, sigur vei mai avea de bagat bani in ea cat de repede. la fel si la golfuri mk3...sunt o gramada la 800-1500 euro dar nu sunt tocmai ce te astepti.

ebenize 23-05-10 15:57

Quote:

Originally Posted by andreiand1 (Post 3382955)
iti spun din surse sigure (neamt care are o companie de transport medicamente) ca multe din anunturile de le mobile.de nu descriu tocmai realitatea si multe din masinile din anunturi nu sunt tocmai ce ti-ai dori sa cumperi. cum spunea respectivul cele ieftine, sunt masini cu kilometri si uzura morala (masini de distributie, masini de firma, taxiuri, etc etc si da, se dau la bani ne nimic.
el imi dadea un exemplu un audi a4 din 96-97, daca il iei de acolo sub 3000 euro, sigur vei mai avea de bagat bani in ea cat de repede. la fel si la golfuri mk3...sunt o gramada la 800-1500 euro dar nu sunt tocmai ce te astepti.

da ai dreptate ... insa un golf 4 in 2 usi sau un audi a3 coupe, nu cred ca le foloseste nimeni la hamalit sau taxi decat tinerii ce le mai forjeaza sau eventual anumiti mosii care nu au nevoie de o masina de familie mare, ce le mai ating pe ici pe colo. Audi a4 am vazut multe care aratau jaaaalnic sau passat la fel. Dar aia e alta treaba.. Totodata normal ca masinile de pe net , majoritate, nu sunt comform descriptiilor dar nah nu ma gandesc sa dau avans deci e ok...cu o mana dau si cu alta iau

REPTYLE 23-05-10 16:09

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3381917)

una de prin 99 gasesti :)

ionut_cluj 23-05-10 16:11

Quote:

Originally Posted by andreiand1 (Post 3382955)

Pentru asta nu-ti trebuie surse sigure, e la mintea cocosului sa te prinzi ca o masina buna nu se vinde pe bani de bomboane.

andreiand1 23-05-10 20:16

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 3383139)
Pentru asta nu-ti trebuie surse sigure, e la mintea cocosului sa te prinzi ca o masina buna nu se vinde pe bani de bomboane.

eu am spus ce am spus cu argumente nu era doar parerea mea.....daca citeai putin mai sus intre posturi iti dadeai seama care era pozitia mea pe topicul asta...tocmai asta incercam sa transmit ca masinile multe la bani marunti de pe mobile nu sunt neaparat atat de bune doar pt ca sunt din germania sau austria.
nu cred ca era cazul sa vi cu afirmatii gen mintea cocosului ca sa faci afirmatia de mai sus..... parerea mea.

All times are GMT +2. The time now is 12:17.

- Copyright 2026 4Tuning