![]() |
Re: Ce masina sa imi cumpar de 3000 de euro
un bmw 318 , 113 cp, te intereseaza e inmatriculat RO dar e cam vechii ca am vazut ca vrei , e din 92 si il dau la 2500 neg
|
Ia-ti o vectra B cat mai noua din tara si lasa prostiile cu Germania , nu umbla nici acolo cainii cu chilipiruri in coada.
|
VAND EU GOLF 4 - AN 11/2000 , 1.9 TDI ALH - 116 CP, 230.000 KM, CUTIE MANUALA 5+1, AER CONDITIONAT, XENON, FOLIE GEAMURI, FOLIE STALPI, JANTE ALIAJ + TABLA, 10 CAUCIUCURI - 6 DUNLOP DE VARA ( 2 NOI ) + 4 DE IARNA VERDESTEIN 195 65 R15, PILOT AUTOMAT, CHIP TUNING MOTOR, MP3 PLAYER SONY, SENZOR DE PARCARE, ALARMA, INCHIDERE CENTRALIZATA, OGLINZI HELIOMATE SI INCALZITE. MASINA ARE KM REALI. NU ACCEPT SCHIMBURI !
5000 neg |
Quote:
|
Ce cauti tu cauta toti bijnitarii , partea proasta e ca ei sunt mult mai bine informati si multi ai naibii . La aia 3000 poti sa mai pui 7-800 lejer pentru cheltuieli , iar cand ajungi acasa sa mai bagi 2-300 in suspensii si alte probleme neprevazute , ca deh.... o fi germanica fara gropi dar suspensiile alea se uzeaza si ele normal , cauciucul imbatraneste etc. Nu cred ca neamtul, oricat de corect ar fi el , schimba si piesele cu uzura inainte s-o vanda la autohouse-uri.
Din partea mea poti sa faci ce vrei , eu doar ti-am zis ca sa nu ramai cu buza umflata. Cauta una intretinuta aici si scapi de belele . |
Quote:
Si in 3.000 isi poate aduce 2 vectra de-astea din Germania. Se gasesc usor pe net si nu trebuie neaparat sa ia de la parc, poate lua de la vanzator privat. In Germania nu prea sunt gropi, si e tare dificil sa-ti dai seama de starea suspensiilor fara sa o duci la un service, dar tu vorbesti de parca toata Romania e Nurburgring, deci problema e la fel de valabila si la noi, ba chiar mai acuta. Eu nu mi-as lua o masina de genul asta din Romania nici mort. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
iti spun din surse sigure (neamt care are o companie de transport medicamente) ca multe din anunturile de le mobile.de nu descriu tocmai realitatea si multe din masinile din anunturi nu sunt tocmai ce ti-ai dori sa cumperi. cum spunea respectivul cele ieftine, sunt masini cu kilometri si uzura morala (masini de distributie, masini de firma, taxiuri, etc etc si da, se dau la bani ne nimic.
el imi dadea un exemplu un audi a4 din 96-97, daca il iei de acolo sub 3000 euro, sigur vei mai avea de bagat bani in ea cat de repede. la fel si la golfuri mk3...sunt o gramada la 800-1500 euro dar nu sunt tocmai ce te astepti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu cred ca era cazul sa vi cu afirmatii gen mintea cocosului ca sa faci afirmatia de mai sus..... parerea mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning