![]() |
Re: Scoala de soferi !
am auzit k se poate face scoala si pana in 18 ani si dai examenu can implinesti 18 ani sau dupa...:???: e adevarat??
daca da, e vreo smecherie sa fac scoala acum si carnetu la anu in mai?? ;) |
E o aberatie ce ai auzit tuh. O scoala de soferi autorizata nu poate sa te inscrie la ea daca nu ai implinit 18 ani, iar daca nu te inscrie asta inseamna ca nu faci nici orele de teorie si nici de conducere !!
|
stai pe treaba da ca se inscrie ! :) :twisted: dar cat tine teoria tre sa faci 18 ani ca altfel nu mai ies schemele :) deci cu 1-2 sapt max poti sa faci legislatia ..
|
TuningBoy daca nu ai 18 ani impliniti nu ai voie sa iesi cu masina pe drumurile publice nici chiar cu instrusctor, si degeaba faci teoria in 1-2 sapt ca trebuie sa treaca min o luna cand te duci sa depui dosaru la politie de cand te-ai inscris la scoala!!
|
Sa le dau la ..... la gabori , la sfarsitul lunii m-a programat....nu mai pot de nervi , am fost la scuipa`n floci ala cel mai mare si cica n-are cum sa ma reprogrameze mai repede de 3 saptamani ca .... in masa....Smf in el de permis nici nu imi mai trebuie
|
Pai si tuh ai picat?? :lol: :lol: :lol:
Si pe mine tot asa m-au preprogramat chiar daca am fost la cel care e sef, mi-a mai aratat si pe calc ca nu sunt locuri mai repede :lol: Succes data viitoare, eu am maine ;) |
Quote:
|
Eu tot ce am scris acolo m-am referit la cum este legal, nu la cum este ilegal sa faci sc de soferi :D
|
stiu pe cativa care nu au avut cei 18 ani impliniti cand au facut scoala de soferi ..
doar ca nu erau diferente foarte mari .. deci peste 1 luna sa asa ceva urmau sa implineaxaca ... ca pe cand dau examenu sa aia 18 ... |
nu e adevarat , poti sa incepi oricand dar tre sa ai 4 saptamani dupa ce faci 18 ani ca sa te poti programa
|
pai ... nush` ...
ce fac pilele astea ... unu de la mine din cls in ziua cand o implinit 18 ani o avut permisu` in mana pe bune .. in ziua aia si-o luat plasticu` |
Nu ma mai intereseaza nimic nici permis nici m masi nimic...
Cand eram mic le faceam la politisti cu mana , acum sunt mai comod ... le arat doar un deget ;) |
Lasa ca iti trece ....
|
Am o stare pe moment , nu pot sa o descriu in cuvinte , cred ca am nevoie de capacele si oglinzile sefului de la circulatie....
|
Tin sa le multumesc celor care m-au sfatuir aici, azi am luat permisu cu 24, va multumesc din suflet ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning