![]() |
Re: E36 - my new COUPE
Quote:
multumesc.... |
Quote:
multumesc..farurile sunt depo ..are si stopuri cu semnale albe..o sa pun si poze..intradevar culoarea foarte deosebita |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez o mica poze..era in foto altceva..de fapt |
Oho.. frumos frumos :D Arata bine! Sa o stapanesti sanatos. E cam mic motoru intr-adevar, dar merge... Mai ales pt Bucuresti... Asteptam jantele :twisted: Spor la treaba!
|
1 Attachment(s)
stopuri spate:
|
ma bucur k mai sunt si matze visinii :D ... nu prea am vazut asa des aicea pe forum... ma gandeam k sunt singuru :D
@ arata bn... se vede k este ingrijita... @ si eu am fost la fel.. vroiam minim 2.0... dar a fost 1.8i :)) tot asa mi-a placut k era ingrijita @ cred k dadea mai bine daca erau farurile cu fundal negru... @ o poza cu farurile pe negru si cu o recomandare de jante... mie unu imi plac (jantele) ... cel putin live se vad super pe masina ... https://s2.postimage.org/Bpwwr.jpg :arrow: daca deranjeaza poza pe care am atasato, imi cer scuze :| Bafta cu proiectu |
Quote:
SALUTARE!! MASINA A PRIMIT TOBA INOX BORLA (EVACUARE LIBERA) ,FILTRU SPORT- urmeaza si o usurare de volanta, FARURI NOI HELLA CU LUPA,XENON (cele depo se vand 150 euro) ....urmeaza si poze..in curand... PRAGURILE SUNT LA VOPSIT (-: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Iese frumos... si ce bine ca ai scapat de faruri:):)
P.S. Ala mustacios tu esti?:):) |
Quote:
... oricum ..am renuntat la rotile astea(erau jantele replici si nu puteam sa "traiesc " cu ideea )- am luat altele tot pe 17'' modelul asta.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292427440 |
Da' mai jos cand o lasi? Ca prea e cocotata.... :rolleyes2
|
Quote:
|
frumoase jantele....bine ca ai scapat de faruri....
bafta in continuare |
Quote:
cred ca am facut bine ca nu am pastrat replicile ... |
cat ai dat pe janetele motorsport replica?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning