Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale ) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/18754-dacia-logan-break-utilitara-poze-reale.html)

dacicu 14-06-06 10:21

Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

urata cu flacari.mai bine o masina la mana a 2-a decat un dulap de asta nou.

Cosmin255 14-06-06 15:27

Quote:

Originally Posted by o`neal
cam asa arata una din pozele Daciei Logan prevazuta de francezi... si sa speram ca asa va arata modelul break... Mult mai aspectuos fatza de acea utilitara...

Aia e facuta de cineva , e virtuala...

OT: ce sa spun despre masina , un pret de 11k euro mi se pare marishor , la acesti bani gasesti ceva strain mai de doamne-ajuta...
Cred totusi ca se va vinde foarte bine,pentru ca suntem...inca...un popor conservator:)

claudiu lucian 14-06-06 19:48

cashcarabeta mare..imensa..urata rau

Urban_Racing 15-06-06 08:21

Ce porcarii !!!! De 2 lei !!!! absolut lipsitzi de inspiratzie shi imaginatzie cei care au realizat`o ! E mai mult decat nashpa! E shi urata shi nici prea utila nu o vad sa fie!

Yo i`am gasit o utilitate daca o vopseshti neagra shi ii tragi o cruce pe ea arata kiar bine shi daca rabatezi banketa din spate e shi utila! :D

andy79 15-06-06 11:27

Io sper ca macar aia cu tractiune integrala (eventual cu ceva accesorii - din fabrica sau tunning) sa arate ceva de genul Logan Steppe (prezentat la Geneva). oricum pretul e prea mare...la banii astia mai bine imi iau aro la fel de patratos si de prost (pe sosea). cred totusi ca deosebirea intre VT si cea reala a rezultat din ambitia celor de la Dacia de a face "7 locuri cu integrala". daca stau sa ma gandesc nici cand au aparut Kangoo&co nu mi se pareau prea atractive la design, dar in timp lumea s-a obisnuit si cu ele. stiti cum e "Toate au fost la timpul lor ceva exagerat/Anii au trecut in zbor si lumea le-a uitat"

Bogdan_mb 15-06-06 11:50

Quote:

Originally Posted by TM88FAE
Mda...altceva in afara de "urat" si "naspa" mai stiti? Nu mai stiti doar sa criticati? Fiti mah mandrii ca macar aveam o masina care se vinde cat de cat si in Europa, lucru care altii si l-ar dori.
Si in plus, pentru noi si pentru standardele noastre, cred ca este mai mult decat masina optima...si garda la sol buna, si mai ales daca ar pune tractiune integrala (dupa cum am inteles ca ar avea Kangoo), cred ca ar multumi majoritatea clientilor si utilizatorilor.

de ce sa fiu mandru ? ca avem cea mai ieftina si mai prost gandita masina din europa (daca nu din lume) ?

Varianta utilitara fara usi culistante e chiar o tampenie.

TM88FAE 15-06-06 21:24

Nu inteleg faza cu "prost gandita". Daca ai putin timp, explica-mi si mie...te rog

neXus 16-06-06 09:06

E urata, e ieftina, e slaba calitativ... si se va vinde ca painea calda.

goodboy 16-06-06 09:44

arata ca draq...cine o mai proiectat-o shi pe asta.....baiatul lui ala care spala pe jos...ce draq vor ashtia sa aca din saraca logan.....limuzina...mashina de teren..camion..?

Bogdan_mb 16-06-06 23:00

Quote:

Originally Posted by TM88FAE
Nu inteleg faza cu "prost gandita". Daca ai putin timp, explica-mi si mie...te rog

pt ca nu are un scop anume... e o strutocamila.... o masina cu care sa mergi cu toate neamurile in weekend si sa duci dupa tine aragazu, frigideru, masina de spalat, etc etc .... iar la varianta utilitara am zis mai sus.

bogdan C.E.T. 02-07-06 18:45

sincer nu'mi place niciuna . sa speram ca sunt doar niste proiecte nereusite care sa induca oamenii in eroare. tot loganu sedan e cel mai bun

Nea Vizanu' 02-07-06 19:51

Cred ca denumirea de "break" este deplasata. Nu ati vazut nici un Doblo, nici un Kangoo sau Berlingo? Asta este de fapt, o UTILITARA, cu 5 sau 2 locuri si mi se pare destul de reusita ca utilitara. Poate ca masinii asteia nu i sa dorit decat cariera asta si romanul s-a ingramadit sa cumpere brontozaurul ala de berlina pentru ca "e noua si cu garantie, frate!"

nervoss 03-07-06 11:11

e urata cu spume!

mad_mike 04-07-06 19:18

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing
Yo i`am gasit o utilitate daca o vopseshti neagra shi ii tragi o cruce pe ea arata kiar bine shi daca rabatezi banketa din spate e shi utila! :D

Adevarat!!!Poate vezi ca vine vreunu la legale cu asa ceva si pune un banner mare: DRIC CU LUMANARI DE XENON SI CAPAC DE SICRIU ELECTRIC!!!

TopArt 05-07-06 09:04

presimt un tuning interesant pt. o asemenea caroserie ! :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning