![]() |
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
urata cu flacari.mai bine o masina la mana a 2-a decat un dulap de asta nou.
|
Quote:
OT: ce sa spun despre masina , un pret de 11k euro mi se pare marishor , la acesti bani gasesti ceva strain mai de doamne-ajuta... Cred totusi ca se va vinde foarte bine,pentru ca suntem...inca...un popor conservator:) |
cashcarabeta mare..imensa..urata rau
|
Ce porcarii !!!! De 2 lei !!!! absolut lipsitzi de inspiratzie shi imaginatzie cei care au realizat`o ! E mai mult decat nashpa! E shi urata shi nici prea utila nu o vad sa fie!
Yo i`am gasit o utilitate daca o vopseshti neagra shi ii tragi o cruce pe ea arata kiar bine shi daca rabatezi banketa din spate e shi utila! :D |
Io sper ca macar aia cu tractiune integrala (eventual cu ceva accesorii - din fabrica sau tunning) sa arate ceva de genul Logan Steppe (prezentat la Geneva). oricum pretul e prea mare...la banii astia mai bine imi iau aro la fel de patratos si de prost (pe sosea). cred totusi ca deosebirea intre VT si cea reala a rezultat din ambitia celor de la Dacia de a face "7 locuri cu integrala". daca stau sa ma gandesc nici cand au aparut Kangoo&co nu mi se pareau prea atractive la design, dar in timp lumea s-a obisnuit si cu ele. stiti cum e "Toate au fost la timpul lor ceva exagerat/Anii au trecut in zbor si lumea le-a uitat"
|
Quote:
Varianta utilitara fara usi culistante e chiar o tampenie. |
Nu inteleg faza cu "prost gandita". Daca ai putin timp, explica-mi si mie...te rog
|
E urata, e ieftina, e slaba calitativ... si se va vinde ca painea calda.
|
arata ca draq...cine o mai proiectat-o shi pe asta.....baiatul lui ala care spala pe jos...ce draq vor ashtia sa aca din saraca logan.....limuzina...mashina de teren..camion..?
|
Quote:
|
sincer nu'mi place niciuna . sa speram ca sunt doar niste proiecte nereusite care sa induca oamenii in eroare. tot loganu sedan e cel mai bun
|
Cred ca denumirea de "break" este deplasata. Nu ati vazut nici un Doblo, nici un Kangoo sau Berlingo? Asta este de fapt, o UTILITARA, cu 5 sau 2 locuri si mi se pare destul de reusita ca utilitara. Poate ca masinii asteia nu i sa dorit decat cariera asta si romanul s-a ingramadit sa cumpere brontozaurul ala de berlina pentru ca "e noua si cu garantie, frate!"
|
e urata cu spume!
|
Quote:
|
presimt un tuning interesant pt. o asemenea caroserie ! :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning