Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Mashina de colectzie CICA! (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1873-mashina-colectzie-cica.html)

COObra 13-09-04 12:11

de curiozitate ce masina ai?
daca tot zici ca nu-ti place de ce ai mers cu o gramada de bmw-uri? esti masokist? :roll:
si care-i treaba cu \"get a life suka\" ?

Al3xius 13-09-04 12:25

No ofence dar daca tie ursuletu ti se pare masina de crescut gainile in ea....pot sa fac si eu o afirmatie si multi sunt de acord cu mine(te asigur) : ESTI VARZA!SI NU AI NICI O TREABA CU CURSELE ! ...poate nu stiai ca ursuletul e istorie in lumea curselor ... iar despre broscuta ... no comment arata bine dar nu o compari frate cu ursuletu ...pentru ca broscuta nu se va ridica niciodata la nivelul ursuletului(nici ca masina nici ca animal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) ...apropo : ce masina ai ? :roll:

BogdanCMS 13-09-04 12:31

Offtopic: E cumva Ziua portilor deschise la sectia psihiatrie zilele astea? :lol: :lol: :lol:

Ontopic: O fi M3 ursuletz o raritate in Romania, dar hai sa fim seriosi, n-ar da nimeni atata pe o masina asha de veche...Ma intreb daca l-o fi sunat cineva...poate sa-l injure... :lol: :lol:

CT-87-ADY 13-09-04 12:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
No ofence dar daca tie ursuletu ti se pare masina de crescut gainile in ea....pot sa fac si eu o afirmatie si multi sunt de acord cu mine(te asigur) : ESTI VARZA!SI NU AI NICI O TREABA CU CURSELE ! ...poate nu stiai ca ursuletul e istorie in lumea curselor ... iar despre broscuta ... no comment arata bine dar nu o compari frate cu ursuletu ...pentru ca broscuta nu se va ridica niciodata la nivelul ursuletului(nici ca masina nici ca animal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

...apropo : ce masina ai ? :roll:

:lol: :lol: :lol: auuuu ce am ras la faza cu animalu` :lol:

Dj_SlasH 14-09-04 04:01

La ce curse a facut istorie ursuletzul ?? la cursele legale din romania hahahahahahahahahahahahahahahahaha penibil.
Eu am un 300zx .. :))) tu ce masina ai Al3xius ???

Turbo110 14-09-04 07:52

:D

Nu ca am eu urs !
Este urs din 85 ! nimic de zis !
DJ_Slah eu am pe urs piele , aer , totul electric , scaune incalzite , scaune electrice , oglinzi electrice , geamuri electrice !
Deci oricum BMW fac masini mult mai bune decat nissan in orice caz !
Cat despre legende !
Hmmmmmmmm ciciti si voi pe net ce au facut ursi in campionatul european de turisme !
E30'u este cel mai vandut bmw , Cel mai rezistent , si cel mai alergat bmw al tuturor timpurilor deci fratilor puteti zice orice dar pt mine e30'u a facut legenda !
Si cu toate ca e din 85 inca se mai bate cu maisni noi gen a4 2.4 , nissan 200sx cu toata turbina lui si tot ce ziceti voi !
Cat despre broasca sunt 2 categori de masini diferite !
La ce ne intereseaza pe noi putem spune ca golful 2 gti a facut legenda nu broasca !

maryo 14-09-04 11:38

Bai baieti terminati cu cearta si cu cine are cele mai tari masini!
:evil: :evil: :evil:

Turbo110 14-09-04 19:48

CINE SE CEARTA :oops:

TNos 14-09-04 20:03

eu unul as da atatia bani pe un M3 E30...si nu pt ca ar fi facut istorie la noi la legale sau in alte parti...ci pur si simplu ca mie imi place....in plus nu incape comparatie intre broscuta si ursulet din motive temeinice: au vizat segmente de piata total diferite si fac parte din clase diferite....in orice caz doua masini pot fi comparate in clipa cand fac parte din aceeasi clasa, generatie si se refera la acelasi segment de cumparatori...la casele mari este destul de greu sa spui ca una este mai tare ca alta per total...mai rar asemena diferente...in general sunt la acelasi nivel,chiar daca in particular se diferentieaza clar

HolySoul 14-09-04 22:03

ma acu iar o sa sariti in sus dar intre BMW-ul ala si o dacie noua pe injectie aleg dacia :))
Ori avantaj e ca nu ma coasta atata ... ca sa nu mai zic de piese care sigur nu le gasesc pe aci pt. M3-ul ala ... daka pika ceva ce fac?!
Si hai sa fim seriosi cu banii ajtia iti iei un opel calibra de sta matzu-n coada :))

Parerea mea e masina din 88 .. si-o trait viata .. si faza cu seria limitata o vad ca pe dezavantaj .. + oare cat consuma dracia aia ? .. sau o cumperi si pui GPL pe ea si faci motoru ala \"unikat\" varza !?

BogdanCMS 14-09-04 22:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
ma acu iar o sa sariti in sus dar intre BMW-ul ala si o dacie noua pe injectie aleg dacia

Ce alegere intzeleapta... :lol: :lol: :lol: Ca si-asa, cu Dacia faci tot ce faci cu BMWul ala nu? Mare diferenta nu e :lol: ...GPL la BMW...pai tu de-asta iti iei BMW, sa-ti pui GPL, sa fie economica? Auzi, da' spune-mi si mie un lucru, tu in afara de Dacie mai cunosti vreo alta masina? Totusi, stii ca Dacia nu e singura masina de pe lume, mai sunt si altele...Cum D-zeu sa compari o Dacie cu un BMW? Nici macar n-ash INDRAZNI sa compar un 2002 din '71 cu o Dacie pe injectie, d-apai una din '88....Sunt de acord ca e enorm de scumpa, dar totul are o limita...Te invit intr-o zi in Buc sa vezi cheder de usha ORIGINAL pe BMW din '79 care a rezistat mai mult decat o face unul pe Dacie dupa 2-3 ani....

Gabi_323i 14-09-04 22:40

mda, dacia vs bmw, buna comparatie

apropos de chedere, am tot chederele originale si bucsile la bascule originale de 23 de ani :shock:

pimp_lex 14-09-04 22:44

sincer sa fiu, mie masina nu mi se pare scumpa

comparand cu preturile la masini SH din ro, care in general sunt mari.

Aici cam atat ar costa un E30 M3 din 88 in stare perfecta.Masina poate nu e de colectie acum, dar va fii cu siguranta in cativa ani, daca e pastrata cum trebuie.
Ce daca are 16 ani? Daca masina merge bine, n-are perforatii de rugina in locuri importante. Masina asta e intradevar pt cunoscatori pt ca are performante foarte bune (la anii ei) mai ales la curse de circuit.

DJ Slash - eu te-inteleg cu japonezele, si mie-m plac, dar un 300ZX TT din 90 in satre buna, tot cam pe acolo costa, deci diferentza mare nu e, iar la capitolul performante, un M3 E30 nu prea discuta cu tine pe circuit, in linie dreapta na-re sanse din cauza celor 80cp in minus. Apoi, ca si valoare in timp, un M3 e30 o sa-sio pastreze mult mia bine.

Oricum astfel de masini nu-s pt de-al de HolySoul care se intreaba \"da cat consuma o dracie d'aia\".

Gabi_323i 14-09-04 22:47

referitor la consum nu cred ca este foarte ridicat, motor in 4 cilindrii :arrow: :arrow:

Dj_SlasH 14-09-04 23:05

Turbo110 : prietene am un nissan 300zx nu 200sx .. dala am avut .. . Dotarile pe care le ai tu pe masina sunt cele standard de pe 300zx inclusiv climatronic.... plus ca e TARGA.

Uite de exemplu ia un Skyline shi comparo cu orice BMW de serie pe circuit la liniuta pe ce vrei tu ... o sa iti dea cu virgula.
A facut Clarkson la BBC ceva de genul asta inaintea ta a pus pe circuit niste masini shi uite ce a iesit:

(am adaugat eu bhp)
Nissan Skyline R33 - 53.2 (280bhp)
Ferrari 355 -54.0 (375bhp)
Ferrari 550 -54.5 (485bhp)
Porsche 911 -55.0 (320bhp)
Honda NSX -55.1 (280bhp)
BMW M3 -55.3 (320bhp)
Mitsubishi 3000GT -56.8 (320bhp)
Lotus Elise -57.1 (190bhp)

Sincer BMW`u M5 este in topul meu personal in primele 10 masini .. dar de la M5 la ursuletz este ca de la cer la pamant. Cred ca ursuletzul este cea mai degradanta perioada pe care a avuto BMW`u .. oribil, dezgustator.

Nu vreau sa te fac sa iti schimbi parerea despre ursulet .. poti sa iti pastrezi parerea dar vinde masina ca e oribila.

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning