Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   DRAG STRIP legal pentru Romania (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/186974-drag-strip-legal-romania.html)

_anaconda_ 12-05-10 11:53

Re: DRAG STRIP legal pentru Romania

Nu iti faci mai bine o pista 4,02 metri sa te joci cu niste masini teleghidate ? Eventual iti chemi si prietenii pe la tine, e mult mai ieftin si destul de distractiv.

Pana atunci lasa fanteziile si nu mai jigni colegii forumisti. Daca ai buzunarele nervoase fa o pista de drag calumea si o sa vezi ca lumea e interesata. Dar ca idee, de 30 000 euro nu faci nimic, suma pentru un proiect calumea e cu inca un zero in plus cel putin.

Bogdan_mb 12-05-10 12:02

Mai frumos cu vocabularul ca nu eu am nevoie de ore suplimentare la scoala.

Ti-a mai explicat cineva inainte, pentru o pista de drag ai nevoie de minim 1000 m lungime, unde vrei sa se opreasca, in padure ?

Esti irealist, ca sa faci o pista de drag costurile sunt mari, sa nu zic foarte mari, pe langa teren, ai nevoie de utilaje sa nivelezii toata suprafata, fundatie + betonare, si doar apoi asfalt (dar asta se poate face si in timp) . Nu vreau sa exagerez, dar un minim de 3-400.000 de euro ai nevoie strict pentru pista de rulare + ca pentru conditii decente de practicare a drag racing-ului ai nevoie de garduri de protectie, tribune si un sistem de cronometrare, o banda distincta de pista de concurs pentru reintoarecere in zona parcului rece etc.

Daca chiar vrei sa faci mai bine cauta o pista, un aerodrom (eventual parasit) pentru inchiriere, concesionare, macar ai o baza de plecare mult mai buna decat un teren in mijlocul campului.

b01uxd 12-05-10 16:42

io nu o inteleg pasta ...am bani da nu ii bag ca nu stiu daca vine lumea....si cum draq sa pui intrebarea asta....nu vezi ca la noi se fac curse cu orice ...de la dacie/oltcit pana la nissan gtr si toyota supra.......tu fa pista si vezi dupa daca vine cineva

JunKer_hP 13-05-10 12:26

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3353933)
Mai frumos cu vocabularul ca nu eu am nevoie de ore suplimentare la scoala.

Ti-a mai explicat cineva inainte, pentru o pista de drag ai nevoie de minim 1000 m lungime, unde vrei sa se opreasca, in padure ?

Esti irealist, ca sa faci o pista de drag costurile sunt mari, sa nu zic foarte mari, pe langa teren, ai nevoie de utilaje sa nivelezii toata suprafata, fundatie + betonare, si doar apoi asfalt (dar asta se poate face si in timp) . Nu vreau sa exagerez, dar un minim de 3-400.000 de euro ai nevoie strict pentru pista de rulare + ca pentru conditii decente de practicare a drag racing-ului ai nevoie de garduri de protectie, tribune si un sistem de cronometrare, o banda distincta de pista de concurs pentru reintoarecere in zona parcului rece etc.

Daca chiar vrei sa faci mai bine cauta o pista, un aerodrom (eventual parasit) pentru inchiriere, concesionare, macar ai o baza de plecare mult mai buna decat un teren in mijlocul campului.

Bine zis , cum zicea MarioCrT el nu are bani sa-si inmatriculeze un bmw din 94 si vrea sa faca o pista de drag de peste 300k euro, ar trebui sa treaca un moderator pe aici ca nu vad rostul topicului

All times are GMT +2. The time now is 04:58.

- Copyright 2026 4Tuning