![]() |
Re: Masini Abandonate!
este o replica de 2 lei , depasiti subiectul.
|
Chiar ca e replica de 2 lei!! Am mai vazut si replici cat de cat dar asta e urata rau si foarte disproportionata .
|
2 Attachment(s)
nu e chiar de 2 lei ... mie mi se pare destul de reusita, uitati originalul
|
Daca au facut istorie asta nu inseamna ca trebuie sa ramana pe sosele sau in alta parte la nesfarsit. Fiecare face ce vrea cu masina lui, nu conteaza ce a facut acel model in trecut.
|
Quote:
|
stai frate chill. care-i problema ? pur si simplu am pus 2 poze sa se faca comparatii si sa isi dea lumea seama daca este o "replica de 2 bani" sau nu. in fine, nu vreau sa ma cert pe topicu omului.
|
Quote:
|
in iasi este parasit un Chrysler Sebring , negru cu piele neagra , cutie automata ... destul de faina masina . Cand am sa mai trec pe langa ea , ii bag o poza .
|
Quote:
|
Quote:
|
ce hot rod ar iesi din fordul ala :(
|
Quote:
|
Quote:
Cu siguranta dar si celelalte relicve ce stau pe acolo sīnt si mai tari. Am vazut niste exemplare chiar foarte rare si cu toate ca sīnt ruginite, nu sīnt putrede sa treci cu degetul prin ele. Substanta este foarte buna. Daca tragi prin desert (nevada de ex.) si te uiti atent prin boscheti vezi masini abandonate de cel putin 60 de ani daca nu si mai mult. Sīnt pur si simplu raritati. Tot ce am vazut, unde am oprit sa ma uit atent nu stiu daca am vazut vreuna putreda īn asa hal īncīt sa nu fie restaurabila. Problema, cum sa aduci wrek-urile īn Europa? Costa de te rupe. @ pt. restul: Cascaraveta aia rosie ce se vrea a fi Ferrari este o replica (strut-o-camila) pe baza de Pontiac Fiero sau broscoi VW. |
8 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Hai sa va povestesc o mica intamplare de amea cu o masina abandonata .... Eram prin oras ma plimbam cand am vazut pe o strada o masina mai exact un e34 , de masina m-am atasat imediat si am dat N telefoane , am mers la politie sa aflu a cui este masina . Dupa mult timp gasesc proprietarul masina find vanduta de cateva ori vorbesc cu el despre masina spune ce are de ce sta acolo (avea probleme cu 2 pistoane ) si statea de 2 ani pe bara, ai spun ca este atinsa fata , nu are 2 roti si intra cine vrea in ea la care el spune "Nu are cum" :lol: Toate bune si frumoase pana ajungem la pret vroia pe ea c-am 1000 si ceva de E nu mai tin bine minte . Asa ca masina a ramas acoloo pentru a fi ridicata de primarie probabil sau cine stie ce se va intampla cu ea mie peronal imi este mila de E34... da asta ai ! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning