Re: Dacia logan M packet!
@RoByNeT - iti dau dreptate intr-u totu! Bag seama ca majoritatea de pe aicea care comenteaza despre o lucrare ca e kitsch, sau ca sunt investiti bani aiurea spun din ura sau din simplu fapt ca nu isi dau seama cati nervi se "investesc", cati bani se atribuie acelei lucrari si nu in ultimul rand cata pasiune! Acest Logan - RBG la numar e unul dintre cele mai reusite Logane din tara dpdv al exteriorului parerea mea ca nu e kitsch deloc a pastrat farurile originale, stopurile originale si din ceea ce vad eu s-au efectuat modificari in zona spoilerelor, pragurilor & bosajele aripilor + evacuare dubla! Ca sa dea bine acest bodykit s-a "asezonat" cu niste jante AZEV - care sunt foarte scumpe, rare si FOARTE APRECIATE de CUNOSCATORI! Vreau ca cei care ataca acest bodykit spunand ca e kitsch sa-mi arate cateva bodykit-uri care nu au ca idee de baza, alte masini! Poate ca nu ma exprim cum trebuie dar dupa gandirea mea orice lucrare care iese la iveala are o inspiratie, o mica copie - fiecare se inspira din ceva!
|