![]() |
Re: Dacia Logan ruginita NOUA!!!!!!!!!!
asa ca in concluzie mai bine meri si iti iei un GOLF sau un ASTRA si esti mult mai castigat !
|
Faza este cat se poate de adevarata ! Intrati pe forumul Dacia si cititi comentariile celor patiti... Revoltator nu este ca omu' a nimerit o masina proasta, asta se intampla si la case mai mari... revoltator este ca nimeni nu-l ajuta. Nici Dacia, nici OPC, nici presa... nimeni nu poate face nimic. Tipic pentru Romania. Imi pare rau pt. om. Stiu ce inseamna sa strangi ban pe ban ca sa-ti iei o masina noua.
|
Quote:
|
Quote:
Forumul e plin de astfel de replici total lipsite de obiectivitate si pe langa subiectul discutat.Daca vrei sa continui off-topicul inceput de tine in mai multe randuri,poti sa-ti spun ca iti poti aduce ce stiu ce Golf sau Astra din Germania care sa fi fost lovite,prost facute,tabla indreptata si chituita si sa crape vopseaua sau sa iti rugineasca. Ontopic: pt Dacia este o boala veche depozitarea pieselor de tablarie.Multe modele Dacia au avut problema asta (Supernove,Solenze).Fabrica s-a modernizat f mult si s-a investit mult,dar aceasta problema trebuia rezolvata, in cel mai rau caz posibil de catre OPC. P.S.Dar nu e chiar asa un caz izolat...nu mai tin minte unde am vazut...un ford focus generatia actuala caruia i-a ruginit pragul in primii 1000 de km,omul demonstra cu poze. |
Toti da-ti exemple ca si altii fabrica masini defecte. Da nu zice nimeni ca nu fabrica, si bmw... primele modele de serie 7. Au directia cu senzori, si cand dadeai dreapta cateodata lua stanga. Dar s-a dus frumos la garantie si s-a facut fara vorba. Pe cand asta e beleaua la dacia... ca nu se repara asa usor... ca se vrea spaga si le e lene...
|
"Mi-am dorit enorm sa conduc o Dacia Logan"
cine pune nene botul la afirmatii din astea ?nu vedeti ca e teapa totala?daca teapa si-a luato proprietarul bine a fost ,data viitoare sa isi doreasca o masina ,nu o gramada de fiare cu motor de 10 ani si cu design de .... |
@ph-04-wpd: la seria 7 modelele 760li parca erau problematice cu electrica mai exact...
@gabby_ daca ai tu ceva personal cu loganul (si cred ca ai din moment ce te-am vazut pe mai multe thread-uri criticand aceasta masina..) mai bine linisteste-te... cei care isi permit loganul oricum tot logan isi vor lua, iar cei care isi permit bmw tot bmw isi vor lua... probleme de fabricatie exista la ORICE autoturism... nu stiu daca a existat vreun model de automobil care sa nu fi avut cel putin o problema mai mica sau mai mare....... |
tata a luat berlina in 89 ,crede-ma ca timp de 8 ani in afara de ulei si benzina nu a bagat in ea nimic .nu se mai poate merge mult timp cu ea ,ptr ca nu e facuta in colaborare cu francezii de la renault si nu respecta normele de poluare in vigoare.asa ca ...spor la cumparat logan cu sau fara rugina
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning