![]() |
Re: Cumpar...
Deocamdata nu mi-ar mai trebui decat incuietoare haion pentru Delta si eventual capac de distributie pentru motor de 2000 8 valve!
|
Salutare. Cine ma ajuta si pe mine cu un distribuitor(ansamblu delco),de Dedra/Prisma motor 2000 aspirat de 115 cp(coduri scrise pe ele:DT453AX sau DT453G)? Am inteles ca s-ar potrivi si cel de 1.6. Multumesc.
|
salut , am cateva de pe dedra 1.8 8v aspirat , integrale , croma 2000 8v turbo. Ma uit pe coduri si iti zic.
|
ai gasit contact cu cheie? am eu de Prisma..
|
@and3_4rod orice distribuitor de aspirat daca ai macar sa vad daca merge ca, codurile astea care le-am zis sunt de pe prisma si dedra,motor de 2000 -115 cai, dar am inteles ca merg si celelalte, de pe motoare aspirat...vezi si tu si ne auzim...eventual daca ai un telefon sa te sun si sa vedem exact...mersi!
@niss_is_me da, am rezolvat de mai mult timp ca am gasit unul complet desi uitasem de el, ti-am mai zis, dar ai uitat...am vazut ca nu mai ai numarul ala al tau ca incercasem sa te sun intr-o zi...vezi ca s-ar putea sa vand Prisma Integrale(inca nu m-am decis),asa ca strange bani in caz de ceva, ca stiu ca o vroiai si mi-ai zis sa te anunt in caz ca o dau...dar sa ma mai gandesc si vorbim daca e ceva...ciao! :D |
daca o dai ieftin , e bine...eu am garajul plin de piese :rolleyes2 asa ca e suficienta caroseria, super motorul ala de 85kw si interiorul :))
|
Ce piese mai ai pentru ea?Parca tin minte ca mai aveai doar cateva maruntisuri de vanzare si atat...da,motorul e refacut si tipla, singura lui problema e ca nu i-am bucsat blocul cand l-am refacut si fumega putin...interiorul e frumos rau cu piele alcantara albastra... :)
|
o mica avere...set jante originale, caseta de directie, arcuri, contact, capota, faruri, oglinzi, scaune fata, geamurile laterale, yale usi (partile mecanice din inerior) ca broastele au mers la dorin dsd, placa de presiune noua, rulment de presiune nou, pompa servo...cam atat
|
Da, la mine au venit ialele ca eu sunt sus-numitul...dar te-ai intalnit cu un prieten de-al meu ca tot sta pe acolo...:)
|
1 Attachment(s)
cred ca asta e de aspirat
|
Inca am nevoie de distribuitor de Lancia motor 2000 aspirat(sau ceva semanator tot aspirat), coduri DT453AX sau DT453G, mufa sa fie cu 2 pini, multumesc.
|
UP, inca am nevoie de distribuitor cod DT453AX de Lancia Dedra motor 2000 aspirat ! Multumesc...
|
Nu mai imi trebuie decat incuietoare(cu chei cu tot)de haion pentru Delta...cu restu` s-a rezolvat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning