![]() |
cordoba ala e msihto :wink:
|
e chiar tareee!!! a trecut si azi pe langa mine ...un vibrat deala frumos la tzevi...excelent
|
E tare rau de tot Hyundai Coupe-ul si Xsara. Si jentile de pe Golf 3 fac toata masina aia misto!
|
ala e golf 4 ..si din poze nu prea se vede tuningu de pe el ..da avea...
piele alba inauntru , bord mortal ,plus spoilerele fata ...ma rog ... nu am putut sa ii fac poze mai pendelete ca era ala la masina si nu prea e voie sa pozezi masini aici ca te iau astia pe sus ca esti traficant si hotz !!!! |
Tot respectul pt. Golf-ul 4, in special pt. jante.
|
nu stiam io de ce toate pozele is facute de la distanta ... hai ca iti fac o legitimatie clujeanu sa ai ce le arata ... reportaj vrajeli ..
daca te tine :D :roll: :dance: |
:) partea proasta e ca nu prea pot uploada poze!! aveti si voi probleme de genu? imi da tot timpul eroare !
DA , nu prea e voie sa facci poze, si la moto le-am facut pe ascuns si si la seaturile alea ... am vazut un accident live aici intre un seat si un 206 si era pe langa politie , si prietenii mei pur si simplu nu m-au lasat sa fac poze sau sa filmez ... au zis ca te iau astia pe sus ! asa ca :( fac si eu ce pot 8) ma enerveaza ca nu pot uploada poze tot timpul |
sfat... cand faci poze ziua fa fara blitz... stai cu bratzele incrucishate... cu aparatu sub bratzu stang shi faci poze pe ascunas :lol:
|
Esti tare tekno.....:))
|
2 Attachment(s)
...peugeot ..wow
|
2 Attachment(s)
triumph
|
3 Attachment(s)
fiat + harley + un vapor :lol: :lol: 8)
|
2 Attachment(s)
dacia , sau r12
|
Renault... Fiatu e facut fain :wink:
|
fiatu nefru e chiar ff tare ,sta aci la mine pe strada si are un tuning cu bun simt , chiar l-am studiat azi !o sa mai ii fac poze
ma bucur ca va plac pozele 8) 8) 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning