![]() |
Mersi mersi zip ... :lol:
Gabi poate omu` nu poate sa intre maine pe net :P Gestu` conteaza, nu? |
la multzi ani shi HP shi din partea mea.
|
Mersi CT-03-ART
|
LA MULTI ANI G-Spott sa fii iubit si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ! :wink:
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ! HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUU HAPPY BIRTHDAY DEAR G-SPott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :drunk: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :dance: :dance: :dance: :dance: |
La Multzi Ani!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
|
hehe :D diseara e bauta in craiova este ? :D distr placuta :P la multi ani dilimache :D
|
Multumesc, multumesc, multumesc si iarasi multumesc! :lol:
|
La randul meu tre` sa spun si eu la multi ani lui Cj-01-WOB ... care vad ca e nascut in aceeasi zi cu mine! LA MULTI ANI si tot ce iti doresti!!!! :dance: :dance: :dance:
|
LA MULTI ANI MMS!!!
:drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: |
Cam tarziu, dar la multi ani mms...sa ne traiesti... :wink:
|
Re:
Quote:
si eu iti doresc toate cele Bune! LA MULTI (B)ANi !!! :!: |
CJ-01-WOB nu ai pt ce frate :)
MMS la multi ani si tot ce iti doresti Peace :peace: |
haioasa potrivire...
cine mai e nascut pe 18 august ??? |
ffff posibil sa fie cineva pe 18 ..... insa cine mai e nascut pe 1 ianuarie :D ?.......... ce rau imi pare ca am uitat sa sarbatoresc pe 7 sept un an de forum :( :ashamed: :ashamed: :joy: :joy: :joy: :yes: :yes:
|
Re:
La Multi Ani Grig(LAM)!! si tot ce-ti doresti, multa sanatate si multi bani !
Quote:
:lol: :lol: prietena mea(Kandya are usserul) e nascuta pe 17 :lol: :oops: P.S. : MAI SUNT 10 ZILE SI DEVIN MAJOR !!! :drunk: :drunk: :drunk: :caffine: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning