![]() |
Re: B 20 JPN - 1300
Foarte tare, ce masca ii vei pune, cea clasica 1300 sau de R12?
Sau nu ii pui? |
Arata bine masina;)
Am vazut-o de cateva ori prin parcare la Cora:D Bafta in continuare cu masina;) |
Am masca originala dacie, cea veche, numai ca nu-mi vine bine pe fusta asta de fata, care-i de model mai nou, '80. Cand am lovit-o nu am gasit ceva original si in conditie buna. Trebuie sa modific ceva la grila aia si poate o sa montez masca, dar timp este putin.
|
Pai nu prea mai ai gaurile din fusta unde intra piciorusele de la masca, probabil de aia nu iti vine bine masca :D
|
Exact, buna observatie. Am bucata respectiva, originala, de la dacia lui Morcov, RNO. Trebuie numai sa-mi fac timp. Incet, incet, se face....
Usile noi sunt in pod, in fuler, mai imi trebuie un portbagaj bun si schimb cam toata tabla. |
Treaba buna... asta vreau sa fac si eu, am adunat toate tablele, acum mai trebuie bani :D
Spor la treaba cu a ta ! |
Dar e cam curioasa treaba cu pregatitul masinii inainte de vopsea, daca dupa 1 an a inceput sa dea rugina in ea.(cheder parbriz,portiere) Trebuia insistat mai mult dar daca zici ca ai table in "pod" e bine.
|
Se vinde cu pretul de 15 mil (pret in care intra si 4 portiere f. f. bune, + restul de piese pe care le am..... 4 jante, instalatia GPL montata pe masina, carburatoare dublu corp vertical + orizontal, care are si flansa adaptoare pentru iesire din capota + electromotoare, arcuri, bord 1300, instalatie 1300, bobine, alternatoare, etc....) 10 mil fara piese.
ITP Valabil, asigurare si acte proprietar. Tel: 0726212174, pana in ora 21.00 |
o poza cu starea actuala ai ?
|
Pozele anterioare sunt destul de apropiate de starea actuala.
|
Chiar azi am vazut masina, se prezinta bine:-P mergeai pe Grivita si dupaia te-am vazut parcat la Agip la Piata Chibrit
|
Pune niste poze cu ea cum arata in momentu de fata te rog :D.
|
Da si eu am vazut-o,mai era cu o dacie de arges la agip...:-)
|
Masina are acum alt proprietar.
|
2 Attachment(s)
Si-a gasit proprietar in Ploiesti?Am vz la un showroom Mazda
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning