![]() |
Re: My sr`r :D
Ce e cu 3`u din fata? Are 3 locuri? :lol:
|
da 3 locuri are :)) 2 pe sha si 1 pe coarne =))
|
Super tare scuterul....bafta la tunarit!!!
Sa te tina muuuuuuuuulti km fara probleme! |
mersi mult
|
Mie imi place cum ti-au iesit pleoapele :D . Te-ai luat dupa mine cu folia de carbon :lol:
Bafta ! |
=)) nu m`am luat razvy dupa tine ..am vrut sa fac ceva mai special..ca pe sr`u spains am avut pleoape modelu celalalt si erau din colant normal :) oricum mersi :D
|
Baa uratule :lol: Vinzi Deja Mobra?
|
Re: [My Scoot] Sr
nu :o am dato sa vad ce mi se ofera :) cum sa o dau :o ??:))
|
Iti dau 2 rude de salam si 2 sticle de lapte cald :D
mna combina asa? |
iti iei teapa=))))
|
vreau sa zic ca scuteru imi trage ff bine...cu 49 si modificarile care le are pe la trans si etc :D am facut giller runner cu set de 80 si toba gianelli silencer +alte modificari...am mai batut peugeot speed fight 2 lam facut si cu 2 insi pe sr :)) ...beneli cu toba zx...dela de la first bike de 150 cc :)) si multe altele :d maine o sa ii montez un set stage 6 modular ...sa vad daca imi place cum trage daca nu ..montez setul meu inapoi :D
|
sunt foarte bune motoarele, am un prieten cu un sr identic ,si mereu ma facea de ras ,al lui fiind stock,iar al meu cu destule modificari..
|
stiu ca sunt bune..dar al meu are si modificari :D am vorbit cu niste prieteni in seara asta si mi`au zis sa nu umblu la motor sa ii pun set ca imi va parea rau ..si asa voi face voi lasa setul meu :D scuterul cu setul asta de 49 si cu modificarile care le are pe la transmisie imi fuge 120 km/h nu va vine sa credeti dar nu as avea nici`un rost sa mint :)
|
fa un video cu 0-80 sunt curios cum trage:D
|
nu am unde drek sa tin telefonu cand filmez :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning