![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
Am si eu o intrebare , dak am o portiune si vreau sa o ''carbonizez'', este singura metoda de a pune carbon pe o portiune(metoda prezentata aici) sau pot pune mai usor selectand poriunea dorita si ii dau carbon pattern?Vreu sa stiu dak se schimba ceva(in bine sau in rau)?
|
pai mai cand vrei sa faci carbon........ mai usor este sa iei din alta parte shi sa pui pe o portiune deja selectata....prin felul asta iese shi mai mijto dar shi mai real....nush dar asta e parerea mea......dak altii cred altfel....prin pattern nu ies intotdeauna asa de bene liniile alea care caracterizeaza carbonul...;)
|
Si cum se face ce ai zis u?
Dak ai putea sa pui si nijte poze cu c faci |
Cum pun culoarea spoilerului la fel cu a masinii.Am incercat cu britghtness/contrast hue/saturation
|
exact asa ... dar inainte dai `desaturate`
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
in sf am inteles cum e cu carbonu' dar dami si mie folia aia de carbon te rog :)
|
1 Attachment(s)
Uite una mai buna...
|
Quote:
|
Mai am inca o intrebare http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm
am facut si eu pana la airbrush, ca de acolo m-am incurcat, nu am stiut ce e airbrush, ma poate ajuta cineva? |
am si eu o intrebare pt. cei care se pricep la adobe image ready (please help!)
am facut toate frame-urile si am setat si timpu' lor, acuma ce trebuie sa fac ca sa obtin imaginea animata? |
imi poate face si mie cineva un tutorial.. sau sa ma invete cum sa scot scrisu de pe o poza? plssssssss
sper k ati inteles ce am vrut sa zic :???: |
2 Attachment(s)
Am si eu o intrebare:cum fac body kytu ?sau mai bine zis prelungirile ale la aripi.am afisat ceva poze mai jos ceva de genu acela:D si inca o intrebare da nu e asa neaparat sa rsp la asta :D cum fac usile sa se ridice in sus :D?astept niste raspunsuri pls care se ofera si sincer daca poate cineva sa imi explice prin poze ari fi excelent :D stiu is cam pretentios da is incepator acuma si eu :Dsper sa invatz si deacea va cer ajutorul
|
1 Attachment(s)
Daca vreti va dau si eu o monstra de fibra de carbon :D
|
Santavex, mesh grilles nu ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning