![]() |
Re:
stai ma linistit ca daca vorbim ca mergem in coloana,in coloana mergem!!!pentru ca drept sa iti spun nici eu nu m-as tine de cioara care face 1 ora si 25 de minute !o sa mearga multi iti zic eu si o sa fie misto!!!bye bye
|
Re:
Quote:
p.s. sorry pentru ranzi si masina lui ! ontopic : GAB`ule daca e mergem toti in coloana dar singura problema e sa ne tinem unii de altii ca de ex BoSsuL3TZ e cu dacia ...daca merge Bubu_21 cu oltcitu ...eu nu se pot tine la viteze mari ...oricum mai vorbim pana atunci ! :wink: |
poate cioara chiar face craiova-bucuresti in 1:25 min ...gandeste-te ca aproape jumatate din drum e autostrada ... in fine nu are rost sa ne certam pe tema asta ...si sunt rugati doar cei CARE MERG LA BUCURESTI sa posteze aici !
|
OFF TOPIC again, dar nu m-am putut abtine:
Se poate face craiova-bucuresti in 1 si 25 de min, mai ales cu masina lui cioara!!! Calculul este urmatorul: se masoara distanta de la borcanul de politie de la metro si pana la intrarea in Buc - cand treci pe sub indicatoarele alea cu sf de autostrada - care este de 223km. 223 km in 85 minute inseamna o viteza medie de 157km/h Autostrada incepe din pitesti la km 114 si se termina la intrarea in buc la km 9 - asta insemna 105 km - aproximativ jumate din distanta totala. Si atunci: pe autostrada o medie de 170km/h - mers 140-200km/h Deci pe Craiova- Pitesti mai ramane de scos 144km/h medie. Iti dai seama ca nu poti scoate media asta ziua in amiaza mare, dar intre orele 3-5 ale dimineti este perfect plauzibil!!! Ps: juve - acum 6 ani faceam Cr-Buc impreuna cu un prieten din Slatina (Vagu` - pt cunoscatori) - care avea CIELO - in 1h si 30min - si nu s-a intamplat doar o data!!!!! Later edit: mesajul era o replica la ce a spus juve, dar se pare ca si-a retras cuvintele!!! Numai bine!! |
ontopic : lemeleule tu mergi ? :roll:
|
Mi-as dori sa merg dar nu pot - in noiembrie am un examen f. important si f. greu si trebuie tras tare! That`s life!! :cry:
Astept sa vad poze si filmulete, asa ca aveti grija!!!! |
eu una o sa vin .. adikao sa fiu deja acolo..
de joi ma mutin buc :) |
Re:
PT.lemeleul!VAG-ul este unul dintre cei mai buni soferi pe care i-am vazut in viatza mea.pe cielo il facea pe cioara pe 1 si 2.eu cu cioara ne-am intanlit cu el inainte de cursa de pe 28 la slatina si l-am ovationat in fatza prietenilor:)si daca e vreunul pe aici care nu crede ca se poate face o ora si 25 pana la bucuresti ii zic lui cioara sa il ia o data cu el pana acolo.....bye bye
|
Nu-i imposibil... Si KOS-u' facea recorduri d'astea...
|
Re:
Quote:
Scuze de offtopic! Numai bine! |
in coloana sau singur, eu o sa merg cu 70-90 km/h din 3 motive : aici are consumul cel mai redus ; 2 la cat de sigur e oltcitul ca masina nu imi inspira nici o incredere pt ca sa ii dau mai mult si 3 o sa fie in rodaj (but fu*k it). mersul in colana e alta poveste, nu e vorba de tinut daciile si oltciturile de masinile bune ci de faptul ca soferul din prima masina trebuie sa se gandeasca ca merge cu tir cu 15 remorci dupa el si automat viteza medie se va situa pe la 70 la ora, si mai puneti 1h 30 min (max 2h) de la intrarea in bucuresti si pana la baneasa(atat am facut de pe autostrada pana la siab in mers bara la bara). hai sa mergem linistiti si sa le aratam acolo ca stim si avem pe ce sa calcam.
|
:) Al3xius.. mere tata masina.. 110 km/h este viteza ei ideala..(NUMAI ESTE CEA VERDE.. :twisted: ) si maxima :lol: .. nu e reglata bine.. dar pana la 110 nu-i bai.. si nici nu vreau sa o reglez.. ca daca-mi da gaz.. poate-mi consuma mai mult.. :(
Eu am facut din Bucuresti cam 2 ore si 20 minute.. pe autostrada 110 constant.. iar Pitesti - CRAIOVA.. medie cred de 80.. Si da.. cel care conduce coloana tre sa jtie cum sa mearga... sa jtie ca mai sunt si masini suferinde ;) dar mai este o saptamana.. sunt convins ca o sa fie mijto! :) |
nu o luam pe centura ca e drumul naspa si eu vreau sa mergem la unirea sa-mi iau si eu blugi :oops: :lol: si ne mai plimbam si noi pana incepe cursa :wink:
|
cine zisa ma ceva de centura? :lol: :roll: ia mai citeste odata postu... l-am modificat.. si-n al doilea rand.. drumu nu mai este asa prost cum il jti tu.. ;) l-au facut.. cred ca si acu lucreaza la el..ca de.. rumanu se kk pe el o juma de an pana sa termine.. ..
|
Putem spune \"PA-PA\" cursei de viteza de pe Baneasa.
Cursa de pe 18 septembrie a fost amanata si nu se stie cand se va tine. Se pare ca treaba se impute... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning