![]() |
Re: bobina + bujie = flacara ?
Quote:
|
Nu ma supar Cosmin dar Ionut intrece masura eu vam zis si eu ce stiu si parerea mea legata de proiectul asta dar el intrece si gluma si toate sper sa iti iasa ceva daca tot faci;)
|
Quote:
|
Trebuie sa iasa ca la prietenul asta al meu ii dadea frumos rateu numa acuma fiecare dupa cum are norocul scris;)Dade o sa iti iasa si tie;)
|
Quote:
pana acum nu ai ajutat cu nimic doar sa faci si u ceva pe 4t;) |
ne_mo te rog uitate la niste topicuri iti dau eu exemplu daca tot vrei si faza cu dacia nu ii destul ca norme euro nu aveti pe ele de poluare,siguranta lasa de dorit la ani daciei si dupaia mai si faceti flacari si rateuri dupa ce aveti atatea.Si in ultimul rand de ce cand vedeti RAR va feriti de el ca stit ca talonul ramane la ei la multi poate nu la toti da la majoritatea si ca aveti nereguli,nu zic partea mecanica ca poate aveti ok:) dar alte tiganeli pe ea(folie,tobe,poziti albastrea sau alta culoare,stopuri pe spate deala de 100ron din piese auto sau stopuri cu folie neagra) sunt destule.Si te rog mai uitate unpic si vezi ca am ajutat si eu cativa oameni daca tot nu te uiti prima data si numa postezi;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning