Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   bobina + bujie = flacara ? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/184340-bobina-bujie-flacara.html)

Cosmin-SNR 29-09-10 19:16

Re: bobina + bujie = flacara ?

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3691413)
Cosmin eu cred ca tu nu vezi bine numele topicului aici scrie BOBINA+BUJIE=FLACARA nu ce zici tu rateu,si petnu ai face rateu cel mai simplu mareste unpic distanta la platine ce ii asa greu se vede ca nu ati mai umblat la motoarele aste de dacia "performante" asta ii cea mai simpla idee si ii si 100% testata de un prieten pe o dacia 1310;)

da, stiu ce spune numele topicului dar: subiectul care l-am deschis noi a fost cel cu rateuri, nu cu flacari Razvanell a zis de flacari BTL-Gordini a spus de rateuri cu intreruperea firului de - etc...intelegi, bun daca maresc distanta dintre platine pe urma o sa imi mearga putin mai nasol..in fine eu te-am inteles ce zici tu ;) sper ca nu te-ai suparat pentru eventualele neintelegeri;) in week-end o sa testez asta si cu platina si cu butonasul ;) si promit ca fac si video8) Salut si o seara buna!

SOLENZAXJG 29-09-10 19:22

Nu ma supar Cosmin dar Ionut intrece masura eu vam zis si eu ce stiu si parerea mea legata de proiectul asta dar el intrece si gluma si toate sper sa iti iasa ceva daca tot faci;)

Cosmin-SNR 29-09-10 19:52

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3691606)
Nu ma supar Cosmin dar Ionut intrece masura eu vam zis si eu ce stiu si parerea mea legata de proiectul asta dar el intrece si gluma si toate sper sa iti iasa ceva daca tot faci;)

Eh...fiecare si-a spus parerea...fiecare are tonul lui, poate si tu ai avut dreptate si el nu trebuie sa ne suparam.. promit ca fac si videoclip daca iese asta;)8)

SOLENZAXJG 29-09-10 20:47

Trebuie sa iasa ca la prietenul asta al meu ii dadea frumos rateu numa acuma fiecare dupa cum are norocul scris;)Dade o sa iti iasa si tie;)

ne_mo 29-09-10 21:45

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3689447)
Te inteleg,tu vrei sa vezi daca ii 100% reala si daca merge iti faci si tu pe masina ca asa sunteti toti de ce el sa aiba si eu nu;)El ii mai destpet daca si-a facut hai sa imi fac si eu.Treaba voastra oricum nu mai tineti voi mult daciile apai batar atata sa faceti si voi sa va distrati cu ele.

si care ar fi problema ta cat tine cineva o dacie k ai aici nu m am prins?
pana acum nu ai ajutat cu nimic doar sa faci si u ceva pe 4t;)

SOLENZAXJG 30-09-10 06:21

ne_mo te rog uitate la niste topicuri iti dau eu exemplu daca tot vrei si faza cu dacia nu ii destul ca norme euro nu aveti pe ele de poluare,siguranta lasa de dorit la ani daciei si dupaia mai si faceti flacari si rateuri dupa ce aveti atatea.Si in ultimul rand de ce cand vedeti RAR va feriti de el ca stit ca talonul ramane la ei la multi poate nu la toti da la majoritatea si ca aveti nereguli,nu zic partea mecanica ca poate aveti ok:) dar alte tiganeli pe ea(folie,tobe,poziti albastrea sau alta culoare,stopuri pe spate deala de 100ron din piese auto sau stopuri cu folie neagra) sunt destule.Si te rog mai uitate unpic si vezi ca am ajutat si eu cativa oameni daca tot nu te uiti prima data si numa postezi;)

Cosmin-SNR 30-09-10 08:38

Quote:

Originally Posted by ne_mo (Post 3692029)
si care ar fi problema ta cat tine cineva o dacie k ai aici nu m am prins?
pana acum nu ai ajutat cu nimic doar sa faci si u ceva pe 4t;)

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3692385)
ne_mo te rog uitate la niste topicuri iti dau eu exemplu daca tot vrei si faza cu dacia nu ii destul ca norme euro nu aveti pe ele de poluare,siguranta lasa de dorit la ani daciei si dupaia mai si faceti flacari si rateuri dupa ce aveti atatea.Si in ultimul rand de ce cand vedeti RAR va feriti de el ca stit ca talonul ramane la ei la multi poate nu la toti da la majoritatea si ca aveti nereguli,nu zic partea mecanica ca poate aveti ok:) dar alte tiganeli pe ea(folie,tobe,poziti albastrea sau alta culoare,stopuri pe spate deala de 100ron din piese auto sau stopuri cu folie neagra) sunt destule.Si te rog mai uitate unpic si vezi ca am ajutat si eu cativa oameni daca tot nu te uiti prima data si numa postezi;)

Nu v-a mai certati, nu are rost fiecare si-a spus parerea...;) SOLENZAXJG o sa incerc in week-end si vedem ce iese8)

ne_mo 30-09-10 13:10

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3692576)
Nu v-a mai certati, nu are rost fiecare si-a spus parerea...;) SOLENZAXJG o sa incerc in week-end si vedem ce iese8)

man eu nu vreau sa ma cert cu nimeni dar toata lumea se ia de aceasta marca pana la urma romaneasca nu inteleg de ce pe unii ii freaca cu toate k ei au alte masini nu dacie si sa fim seriosi aproape toata lumea a plecat de la dacie si cu faza cu Rar e k au mentalitatea ta si o intrebare ar fi ai fii fericit sa numai vezi nici o dacie pe drum iti zic k nu ti ar fi dor sa mai vezi o dacie si mai mult ai vrea sa mergi cu una peste anii hai k deja sunt offtopic atat am avut de zic bafta .....

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning