![]() |
Re: BWE 2010 - Arad 9 Mai - Armonia Center
Quote:
|
In general imi place sa stau neutru..
Tudor tu ai dreptate dar daca stau sa ma gandesc, ca sa organizezi asa un eveniment implica mult efort si binenteles bani. Vreau sa cred ca daca exista vreo posibilitate ca sa se taxeze spectatorii era altfel. Todusi indiferent de situatie actuala, pentru ca oricum showurile sunt putine, parerea mea este ca nu este momentul sa fim orgoliosi sau sa incercam sa schimbam ceva la aceasta editia a show-ului pentru ca el tot se va desfasura cu sau fara noi, poate pe editiile viitoare se va gasii o modalitate mai buna pentru toata lumea. Si datorita faptului ca nu este o suma inaccesibila sincer eu sper sa fiti prezenti la Arad Numai bine tuturor, spor organizatorilor !! |
Quote:
in primul rand , sunt destui care au trecut de gandirea manelista "sa ma vada lumea , sa moara dusmanii" si isi expun masinile din placere si pt a se revedea cu prieteni cu ocazia acestor show-uri. DAR , in continuare exista destui care gandesc asa : "pentru 50 ron imi admira masina expusa 6-7000 de oameni" - ei intra in targetul organizatorilor de la noi. cei de la indemanare isi asuma riscuri si nu trebuie taxati? esti foarte amuzant :)) cei de la expo nu isi asuma riscuri? garantezi tu sau oricare organizator ca nu se gasesc binevoitori care sa se aseze pe masini , sa le zgararie , etc? cei de la indemanare isi asuma riscuri , intradevar , dar si pot pune in pericol alte persoane. deci pt asta este nevoie de masuri speciale (firme de paza si ordine) care aduc costuri in plus , deci este normal ca participantii sa plateasca o taxa. |
canny, eu personal o sa vin, dar din pacate fara masina, deoarece daca nu expun, nu are rost sa o aduc:D
Sper sa ne vedem pe acolo, apropo da-mi numaru tau de telefon pe privat;) |
pak daca tot suntem asa de amuzanti dc nu ne lasi pe noi in pace si vi iti parchezi masina in parcare poate o sa te trezesti si cu ea zgariata si f admirata de public?
o zic pentru a 3-a oara terminati cu discutile astea pt ca nu is au rost, regulamentul nu se va schimba. |
credeam ca se poate purta o discutie civilizata si constructiva , dar se pare ca nu am cu cine.
iti multumesc pt invitatie si pt urarile de bine dar prefer sa stau acasa cu riscul de a nu deveni o vedeta. va doresc numai bine si sper sa iasa un show reusit din toate punctele de vedere. |
Inca o noutate, daca se vor inscrie cel putin 5 fete la indemanare va fi si cupa Femina, pana acum s-au anuntat doua ;)
|
bah cate mofturi...pana mai ieri alaltaieri eram fericiti ca ne adunam o mana de oameni intr-o parcare sa vorbim despre masini...acum nu ne mai ducem la putinele evenimente din tara noastra fara sa ne faca organizatorii favoruri si reduceri si gratuitati...
|
Sincer imi pare rau ca vad astfel de discutii cand se incearca organizarea unui eveniment de acest gen in partea noastra a tarii. Din aceasta cauza au parte de cele mai multe si frumoase evenimente cei din Bucuresti, Cluj, Baia Mare, Sibiu etc adica cei care in principiu nu au atatea de comentat si din pacate cand vine vorba de Timisoara si Arad.....pauza totala. Lasati oamenii sa-si vada de treaba si sa organizeze un eveniment cat mai reusit. Cine vrea sa dea 50 ron si sa participe sa o faca iar cine nu sa stea pe margine si sa priveasca. Tot ei o sa ajunga sa regrete la final. Eu unula m-am simtit f bine anul trecut si sper ca anul acesta sa fie cel putin la fel. Deci pe mine puteti sa va bazati deja de pe acum ca participa la proba de indemanare. Sa puneti aici un formular de inscriere sa putem sa completam si sa trimitem din timp. Multa bafta organizatorilor!
|
salut initiativa baietilor din Arad http://images.forum-auto.com/images/perso/16/fake07.gif ...
|
la noi in tara nu exista nici un eveniment care sa nu fie "comentat" in ceva sens.. fratilor.. este un show cu anumite reguli.. va place veniti, nu va place: ramaneti acasa. e atat de simplu!
spor la treaba pt organizare baieti |
sporr la organizaree....si vedeti sa face-ti ceva frumoss...:lol:
|
Fisele de inscriere se vor completa la fata locului,pentru preinscrieri puteti trimite un e-mail la [email protected]
|
Quote:
|
ati inteles chiar ce trebuie, suntem prea saraci sa dam 50 lei la un show si in plus cat mai ii benzina....auuuuuu pai iti dai seama ce inseamna 100 de lei pentru niste muritori de rand ca noi?:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning