![]() |
1 Attachment(s)
skylineu din poza de mai jos va place? shtiu ca e cam mica pzoa... da mie imi palce la nebunie cum l-a facut... shi e un kit aerodinamic mai rar... cel putzin nu l-am gasit asha des ca celelalte...
PS amytal, pune shi uh un link cu flimel redline |
Votat Porsche, daca tot e vorba de cel mai tare tunate la maxim. Parerea mea. Pacat ca nu era in poll si Carrera GT, pun pariu ca poate fi dus in 1000 CP \"lejer\" (pt firme de nivel Hamann adica), avand in vedere ca versiunea \"de serie\" (heh, si ce serie, 600k de coco) nu are ajutor de la nici un fel de turbina, e V10 normally aspirated si deja e un \"lambo killer\", cum spun britanicii.
|
cel maai tare skyline este intradevar unul cu 1300 de cp si este facut de firma exvitermini din japonia aici puteti afla mai multe despre skyline sunt niste video foarte faine 1/4 mile in 8,96!!!!!!!!!!!! www.exvitermini.com :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Am considerat ca Porsche carrera Gt se incadreaza in alta categorie de masini . Vezi Exotics...
Pt Tekno: Filmele Redline le gasesti pe Racingflix. Trebe user daca vrei ti-l dau p-ameu prim private message. Dureaza putin pana se conecteaza la server dar daca ai linie stabila merge bine. Am de gand sa fac un CD compilatie cu tot felu de filme din astea. Sunt ca nishte videoclipuri si niciodata nu ma satur sa le vad. Ps: Cred k fac un Topic despre body KITs. Cele mai rare kituri pt Supra. Veilside (cu portiere fluturas ) si AB Flug S900. |
thx,, Amytal, am user pe racingflix.com.. da ma mair ca nu le-am gasit... la ce rubrica is?
sper sa-mi mearga netu bine sa le pot da jos... |
Filmele le gasesti la categoria Compilations. Cam tot ce e pe acolo e fain.
Preferatele mele sunt Big Supra Video (Sound : Paul Oakenfold - Dream of trance ), si Redline. Mai poti gasi ceva cool pe la events. |
mersi... o sa ma uit peakol'... :)
|
nu poti sa bagi si pe site niste filme cu supra??? :lol: :lol: :lol:
|
mai bine ai fi pus si tu un impreza decat 350 z ..ca il face impreza pe
350 z asta rau rau... :lol: |
si am votat cu m3...da csl...!! :P
|
Quote:
|
cam de aceashi problema sufar shi eu... merge netu ca p***... shi trag greu filmele de pe net... :(
|
o sa incer sa bag eu niste fime cu supra sau cu skyline de care vreti ??sau mai bine cu amandoua? :lol: :lol: :lol:
|
deah..
cu amandaoua... sa fie \"tzeava\"... numai ca la asta nu ai ce face, inc-odata salutari providerului de net... daca-l prind i-l tau! :D |
Daca are cineva filme (clipuri) cu Skyline si alte masini de talia asta asemanatoare cu Turbo Dreams, Redline si Supra Meet va rog sa spuneti ca eu n-am gasit absolut nicaieri. Cu Supra sunt multe dar cu Skyline doar curse mici, nimic mai mare de 30 sec. Un singur film am Ford GT 40 vs Skyline ( r33 ), si e destul de dragutz. O ruptura din High Octane 2. Pana vad tot filmul nu-s multumit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning