Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   Impresii (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18397-impresii.html)

-LEXION- 04-06-06 20:49

Re: Impresii

Mitsubishi Eclipse imiplace cum arata....faine poze..keep them coming

F.R.Sonic 04-06-06 20:50

6 Attachment(s)
cam atat cu pozele...+ doua "scene" de la db drag

F.R.Sonic 04-06-06 20:56

Quote:

Originally Posted by -LEXION-
Mitsubishi Eclipse imiplace cum arata....faine poze..keep them coming

Au fost ceva masini faine...la unele chiar iti venea sa casti gura si sa uitzi de tine:))...apropo: In sfarsit am facut rost de tricou 4tuning(era mai fain modelu vechi):D ...Deja astept urmatorul 4tuning day sa-mi etalez si yo tricou;)

horguemtuning 04-06-06 20:57

Quote:

Originally Posted by AleXXL
muulte intrebari ...dar mai incolo ca acuma sunt frant ...
momentan doar o singura intrebare
atzi zis ca aducetzi revista 4tuning nr.1 la oradea ... nu am gasit nimika :( ... cei din camion au zis ca nici vorba ...toate s`au dat la bucale :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
lamuritzima ... :rolleyes2

Eu am luat din camion si primul si cel de al doilea numar , dealtfel a fost inca o locatie unde mai vindeau si tricouri si colante unde mai erau reviste

AleXXL 04-06-06 20:57

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
Da!! El e ! E Kabral ..sau Cabral cum s-o scrie numele lui ca nu am idee...el cu fratemio:D(fratemio e ala cu gluga pe cap) :) Mi-a palcut mult calibra ce era acolo dar din pacate doar un singura am vazut eu:( ...doar o calibra:( Gandeste-te ce viteza avea subaru ala de abea l-am prins in poza...

sincer acuma ...
ce gasitzi atragator sa va pozatzi cu mashinile ? :rolleyes2
:lol:

silviuGreseala 04-06-06 20:58

sa le vada lumea

bodyspeed 04-06-06 20:59

o..de ce super show ati avut parte ...pacat ca n-am putut ajunge si eu acolo...sa il sustin pe sasha
NoSpeedLimit power
si trebuia sa aducem 2 masini ..dar asta e n-a fost sa fie:cry:
p.s. cea din semnatura ;) + una super tare dar din pacate e in rodaj :cry:

F.R.Sonic 04-06-06 21:03

AleXXL tu nu ai facut nici o poza cu masinile tunate ale altor prieteni??? (sau nu neaparat prieteni...) Ce gasim atragator?? Sa fie o amintire,.. ceva ..acolo. Poate acolo la cernobal nu se practica asa ceva. :flower::flower:

MKE 04-06-06 21:31

doar atat ??? mai postatzi poze .... cand a fost prima editzie de la bucuresti , la ora asta erau descarcate sute de poze
bagatzi fratilor !!!!

NightClubRacer 04-06-06 21:34

au fost ceva masini pe acolo, din cate am vazut din poze. pacat ca n-am fost si eu acolo, chiar daca ploua. :D

AleXXL 04-06-06 21:44

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
AleXXL tu nu ai facut nici o poza cu masinile tunate ale altor prieteni??? (sau nu neaparat prieteni...) Ce gasim atragator?? Sa fie o amintire,.. ceva ..acolo. Poate acolo la cernobal nu se practica asa ceva. :flower::flower:

hm..ba da..dar nu la fiecare mashina :D
in fine...faci ce crezi tu ... is not my business :D
;)
p.s.f.frumos oltcitu ...
apropo...
pt.NSL`isti ... un ursuletz d`a vostru a avut azi probleme mari pe pista...din cate am auzit ..:rolleyes2 .nu vreau sa mint..dar i`a explodat ceva la motor :sad: :rolleyes2

akimoto 04-06-06 21:59

1 Attachment(s)
are careva vreo poza cu fesele acestei domnisoare ?
io am ramas proFund marcat si as vrea sa am macar o amintire placuta de la cursa asta

valib 04-06-06 22:05

io nu stiu cum nu i'o fost frig asa...
trebuia sa o ceri sa pozeze pe masina ta...sigur o facea!
eu am ramas surprins de masinuta ta akimoto!nice...really nice:)

Eternity_M 04-06-06 22:08

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ReLLaXX
Eternity_M....cu ce masina ai venit? Am impresia ca ne-am intalnit.

Nu prea cred ca ... ne-am intalnit, eu sunt oradean.. Iar masina cu care am venit :) ... my sweet blackie it's right here :)

F.R.Sonic 04-06-06 22:12

hai mah alexxl ca nu sunt pe fiecare masina;) ! daca n-am avut loc pe macara:D (ca altzii)

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning