![]() |
Re: Impresii
Mitsubishi Eclipse imiplace cum arata....faine poze..keep them coming
|
6 Attachment(s)
cam atat cu pozele...+ doua "scene" de la db drag
|
Quote:
|
Quote:
Eu am luat din camion si primul si cel de al doilea numar , dealtfel a fost inca o locatie unde mai vindeau si tricouri si colante unde mai erau reviste |
Quote:
ce gasitzi atragator sa va pozatzi cu mashinile ? :rolleyes2 :lol: |
sa le vada lumea
|
o..de ce super show ati avut parte ...pacat ca n-am putut ajunge si eu acolo...sa il sustin pe sasha
NoSpeedLimit power si trebuia sa aducem 2 masini ..dar asta e n-a fost sa fie:cry: p.s. cea din semnatura ;) + una super tare dar din pacate e in rodaj :cry: |
AleXXL tu nu ai facut nici o poza cu masinile tunate ale altor prieteni??? (sau nu neaparat prieteni...) Ce gasim atragator?? Sa fie o amintire,.. ceva ..acolo. Poate acolo la cernobal nu se practica asa ceva. :flower::flower:
|
doar atat ??? mai postatzi poze .... cand a fost prima editzie de la bucuresti , la ora asta erau descarcate sute de poze
bagatzi fratilor !!!! |
au fost ceva masini pe acolo, din cate am vazut din poze. pacat ca n-am fost si eu acolo, chiar daca ploua. :D
|
Quote:
in fine...faci ce crezi tu ... is not my business :D ;) p.s.f.frumos oltcitu ... apropo... pt.NSL`isti ... un ursuletz d`a vostru a avut azi probleme mari pe pista...din cate am auzit ..:rolleyes2 .nu vreau sa mint..dar i`a explodat ceva la motor :sad: :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
are careva vreo poza cu fesele acestei domnisoare ?
io am ramas proFund marcat si as vrea sa am macar o amintire placuta de la cursa asta |
io nu stiu cum nu i'o fost frig asa...
trebuia sa o ceri sa pozeze pe masina ta...sigur o facea! eu am ramas surprins de masinuta ta akimoto!nice...really nice:) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
hai mah alexxl ca nu sunt pe fiecare masina;) ! daca n-am avut loc pe macara:D (ca altzii)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning