Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw.html)
-   -   Piese VW (https://forum.4tuning.ro/501-anunturi-auto-vw/183835-piese-vw.html)

M_FL 01-05-10 19:03

Re: Piese VW

Quote:

Originally Posted by bv 18 wlf (Post 3317784)
usile de mk3 sund de la unu in 2 usi/
cat le dai cu totul?

sunt de la un golf3 scurt in 4 usi.

M_FL 02-05-10 22:58

8 Attachment(s)
poze noi.

si codurile la cutiile de viteza manuale pentru VW si AUDI.

cutiile sunt noi noute dupa cum se vede si in poze.

golf_addict 03-05-10 09:30

Quote:

Originally Posted by M_FL (Post 3328105)
poze noi.

si codurile la cutiile de viteza manuale pentru VW si AUDI.

cutiile sunt noi noute dupa cum se vede si in poze.

doamne fereste nu mai spune ca sunt noi noute ca e imposibil, de asta ti/am si cerut codurile ,cea mai noua e 9A care a fost pana in 1989( a ta e din 84 daca citesc eu bine codul),ff e si mai vechi, deci sunt curatate si spalate nu noi !!! nici nu te intreb cat vrei pe una ca daca sunt noi....:shock:
prietene inainte sa bagi din top mai informeaza-te. http://www.scirocco.org/gears/

M_FL 03-05-10 19:02

Quote:

Originally Posted by golf_addict (Post 3328739)
doamne fereste nu mai spune ca sunt noi noute ca e imposibil, de asta ti/am si cerut codurile ,cea mai noua e 9A care a fost pana in 1989( a ta e din 84 daca citesc eu bine codul),ff e si mai vechi, deci sunt curatate si spalate nu noi !!! nici nu te intreb cat vrei pe una ca daca sunt noi....:shock:
prietene inainte sa bagi din top mai informeaza-te. http://www.scirocco.org/gears/

inseamna ca nu iti trebuie cutie. eu asa le-am primit. nu ma apuc sa spal cutii si hai sa facem un pariu. hai sa o punem pe masina sa vedem cum merge si apoi sa vorbim de coduri si anii de fabricatie. NORMAL ca nu e model 2010 pentru ca nu e pentru golf 6 prietene

golf_addict 04-05-10 10:29

Quote:

Originally Posted by M_FL (Post 3330291)
inseamna ca nu iti trebuie cutie. eu asa le-am primit. nu ma apuc sa spal cutii si hai sa facem un pariu. hai sa o punem pe masina sa vedem cum merge si apoi sa vorbim de coduri si anii de fabricatie. NORMAL ca nu e model 2010 pentru ca nu e pentru golf 6 prietene

eu nu am zis ca nu sunt bune, ca o cutie de asta poate sa mai tina 10 de ani fara probleme dar nu sunt noi sunt de 20 de ani deci poate sa fie orice in ele pot sa fie bune sau sa fie praf nu ai de unde sa stii pana nu o pui pe masina dar asta e riscu cand cumperi SH.
Ma deranjat faptu ca ai spus nu doar o data ca ar fi noi,si asta e dezinformare pt cei ce cumpara in necunostinta de cauza.
Asa ca pastreaza/ti cutiile, mai bine iau de la cineva care e cinstit si nu se joaca cu jumatati de adevar.

M_FL 04-05-10 18:26

Quote:

Originally Posted by golf_addict (Post 3332032)
eu nu am zis ca nu sunt bune, ca o cutie de asta poate sa mai tina 10 de ani fara probleme dar nu sunt noi sunt de 20 de ani deci poate sa fie orice in ele pot sa fie bune sau sa fie praf nu ai de unde sa stii pana nu o pui pe masina dar asta e riscu cand cumperi SH.
Ma deranjat faptu ca ai spus nu doar o data ca ar fi noi,si asta e dezinformare pt cei ce cumpara in necunostinta de cauza.
Asa ca pastreaza/ti cutiile, mai bine iau de la cineva care e cinstit si nu se joaca cu jumatati de adevar.

stai linistit ca le pastram oricum. ia-ti de la cine crezi. eu stiu ce marfa primesc si esti primul care face afirmatii de genu asta. abea astept sa vina un baiat calumea sa cumpere una si sa intre aici sa scrie da frate e tun cutia. merge super. nu sunt luate din turcia frate. sunt din germania si nu stiu daca stii cum tin nemtii piesele si cat de mult tin sa vanda numai calitate chiar si la SH. inainte sa intrii aici sa-mi strici anuntul mai bine uita-te la poze mai atent ca se vede ca nu sunt spalate cu benzina sau ce ai spus tu mai sus... uita-te inclusiv la acel capac verde ca o sa-ti dai seama cat de uzata e.

EU SUSTIN IN CONTINUARE CA SUNT EXCEPTIONALE

Cosu 07-05-10 14:05

Nu luati nimic de la acest USER..TEPAR maxim.

M-am inteles cu el sa imi trimita un scaun sport Recaro de pe un mondeo mk1 pe care il dezmembreaza prin curier tg jiu - bucuresti.

Omu mi-a trimis un ciuruc de scaun rupt si murdar luat de la dezmembrari.

Greseala mea a fost ca am vrut ca scaunul sa fie trimis direct la mecanic si omu l-a primit si platit ( colet - ramburs ) fara sa stie despre ce e vorba

Il sun pe acest user si zice ca a dat masina cu totul si ca scaunul asta mi l-a trimis de la alta masina. Asta dupa indelungi conversatii in care sustinea ca ala e scaunu pe care l-am vazut eu in poze.

Ii spun frumos ca o sa ii trimit scaunul inapoi pe aceeasi bani pe carei-am platit pt ca nu este ceea ce ne-am inteles.

Omu isi ia atitudinea de samsar ordinar si incepe sa puna conditii,
citez:

"Prietene, daca vrei sa iti recuperezi macar o parte din bani pe care i-ai dat , iti dau 1 mil pe scaun" in conditiile in care eu platisem deja 2 milioane + transport.

Dupa discutii contradictorii, imi baga scaunu pe ... si inchide telefonu.

Tipule , sa te bucuri de banii facuti usor ... dar pe forumu asta o sa-i avertizez pe toti de tepele tale.

PS. Iti doresc sa iti cumperi medicamente de aia 2.7 milioane

cretustf_21 08-05-10 08:57

salut

broasca stang fata de golf 4 ai? pt model in 2 portiere.0751870314

M_FL 08-05-10 10:45

Re: salut

Quote:

Originally Posted by cretustf_21 (Post 3343040)
broasca stang fata de golf 4 ai? pt model in 2 portiere.0751870314

Nu am. Imi pare rau!

M_FL 12-05-10 20:43

upppp

M_FL 16-05-10 11:47

upppp

M_FL 22-05-10 16:09

uppppp

M_FL 25-05-10 20:54

upppp

M_FL 27-05-10 10:45

up up up

M_FL 30-05-10 13:44

upppppppppp

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning