![]() |
Re: Club Clio
suspensia de pe spate am intrebat in nenumarate locuri si mi s-a zis ca este aceiasi! Exista si amortizoare care nu coboara (sau coboara cel mult 10mm) iar pretul este asemanator! O sa vin cu detalii despre suspensia asta atunci cand o sa am ceva concret de zis...
@NightRider: poze o sa pun in curand, dar pana atunci astept poze cu masina ta coborata ca o stiam de pe reno si arata bine! :D |
3 Attachment(s)
Poze noi cu toba si proiectoarele montate..
|
simpatica rau masina! sa mor si rosul ala e crima!
|
k...cip_ri e beeton masina, chiar imi place f mult...desii eu puneam dubla evacuare, dar e decizia ta :), oricum, arata f bine, acuma suspensie sport care nu coboara deloc : uite variantele care le stiu eu : Bilstein B6...amortizor sport, care nu coboara masina, poti sa-ti pastrezi daca vrei arcurile stock sau le schimbi cu arcuri eibach pro, care desii spun ca coboara cu ceva, crede-ma ca nu vor lasa masina mai jos de 10 cm, de pe www.cliosport.net iti spun, solutie testata de multi...Ar mai fi o varianta cu arcuri sport care coboara sa spunem, 30 cm, si asa-zisele inaltatoare, de cauciuc, care se pun sub arc, sa compenseze coborarea, vezi in orice catalog rieger...sau pastrazi arcurile stock, nu-ti recomand...O alta varianta si mai buna, ar fi kitul de coil-overs , care contine 4 amortizoare cu arc inclus pe ele, si permit reglarea coborarii intre anumite limite, si u poti sa experimentezi ce coborare optima ai nevoie. Asemenea kituri gasesti la fk, kw, koni, h&r...Tu decizi, pt ca tine si de cati bani ai disponibili...:)
@Toto-Bod, hmm pai in cazul asta, va trebuii sa fac niste poze nu? :) pai at cat de repede permite vremea le voi face si posta, apoi e randul tau, deal? :P legat de filtru...da ideea cu traseul e bun, doar sa izolezi bine teava pe unde trece pe langa motor cu ceva material rezistent la caldura... |
Quote:
|
Fratilor aveti grija de unde bagati motorina, ca eu am patito!
Am alimentat de la o benzinarie cunoscuta, nu precizez numele si mi s-au blocat injectoarele! Can am ajuns la Renault serice si am aflat ca ma coasta 4 injectoare 47 milioane am crezut ca ai inpusc pe aia! De aveti grija! |
probabilitatea este foarte mica sa se intample ceva de la motorina/benzina. Dar daca motivul chiar a fost motorina proasta atunci poti sa dai in judecata benzinaria si cu actele de la service (in care sa fie specificat si motivul defectiunii) vei castiga in instanta si iti vei recupera banii dati la service!
|
10 Attachment(s)
pozele promise...:) Nu ma pronunt legat de ce a zis dragonu, dar multumim pt avertizare :)...
Toto-BOD..cred ca acum e randul tau ? :) Deci poze facute acum 2 zile asa, f spontan |
10 Attachment(s)
Poze noi cu farul cu silvervision, modificarea necesara in usa pt boxe de 16,5, masina vazuta din spate cu suspensia si badge-urile scoase, precum si montarea barilor de rigidizare fata si spate, cum s-a facut prinderea, cum stau fata de motor si de asemenea cat de coborata e masina, cam 2 degete poti baga intre roata si aripa...Le-am pus in speranta ca vor ajuta pe altii dintre voi sa faca pasii astia cu suspensia...Daca aveti intrebari va rog nu ezitati :)...
|
salutare posesori de clio...cat despre Clio lui Cip ce pot sa zic...l-am vazut la cateva zile imediat cu ochii mei...si am ramas impresionat...nu sunt din iasi dar sunt student acolo...Cip , te-am vazut prin cart Tatarasi de cateva ori...felicitari ! E superba. Cat despre mine ce sa va zic...am clio din 2005 nimic tuning nimic styling , motor 1.4 8v...sa termin scoala si apoi urmeaza..:)
|
Salut! Merci, merci... stai in tatarasi?
@Nightrider... arata bine cu suspensia sport... ziceai ceva de niste evazari... nu le-ai mai facut? |
salut cip_ri ..din pacate inca nu...a intervenit alta prioritate..poate pun un bodykit complet...nu stiu inca exact..dar sunt sanse mari...:) . Evazarea nu mai e deocamdata in plan...
|
Bun venit in club dj_ice...asteptam cat mai multe intrebari din partea ta...si felicitari pt alegerea facuta...s-o stapanesti sanatos! Vreti poze cu etrierii si tamburii vopsiti? Si apropo in sfarsit mi-am montat subwooferu si amplificatorul :)
|
baga baga :D :) si felicitari ;)
|
normal ca vrem :D... baga!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning