![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
Wellcome to the low side!!!!:lol::twisted::lol:
|
thank serj & mosos :) my dream come true :x stiti bine :) si voi vedem dupa ce e vopsita...
|
2 Attachment(s)
masina a intrat la vopsit de vreo saptamana cand va fi gata o sa revin cu poze si cu restu tin unpic secret ce va fi sa vedem cum iese cam asa arata cand am bagat o la vopsit de atunci a primit o grila fara semn si unpic d bad boy look scuza ti calitatea pozelor :shock:
|
Nici nu am apucat sa ma uit la grila aseara, arata bine de tot in poze!
|
frumos arata ff bine ;) Asteptam poze ... app unde stai in oradea :> :))
|
pe muntele gaina,dar nu demult m am mutat inainte aproape de lotus,mersi baietzi mersi sergiu ...poze numai cand v a fi gata masina
|
Arata bine cu suspensia si cu jantele astea. Daca tot ai bagat-o la vopsit ar fi ok sa vopsesti si praguri + buza spoiler in culoarea masinii ca sa para si mai joasa.
|
@Robert Coca : spoilerele vin refacute unpic ,pragurile refacute atat pot sa zic ca am dat jos bandouri ornamente de pe usi praguri tot va fi clean look :) mai multe nu zic.... :) ink unpic de rabdare vreo 2 3 sapt...sper eu
|
2 Attachment(s)
tot pun 2 poze cu ceva ce arata a o masina :)) dar atat a trecut deja o luna dar ink mai este de lucru la ea ptr ceea ce vreau sa fac cu ea sper pe la mijlocul lui octombrie sa fie gata...pun si pozele
|
Fara graba, sa iasa cum iti doresti ;)
Spor! |
mersi cocaine mai bine stau si 3 luni fara ea numai sa stiu ca iese cum imi doresc...mersi mult si la restu
|
salut am o intrebare la ce bani ai gasit suspensia?si ce firma mersi sai ai grija de ea bfta arata ff bine felicitari
|
Suspensia este FK, fixa.
Bani, nu stiu exact cat a dat pe ea, 350+ euro parca |
exact cat a zis civic_ex 350 cu transport
|
1 Attachment(s)
si ink o poza de final...pana nu e gata stam si asteptam :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning