![]() |
Re: VW GOLF 3 VR6 SYNCRO 190CP
f tare culoarea aleasa :D
|
azi au sosit si stopurile spate urmeaza sa le montez maine
|
ce pret au stopurile?frumoasa masinuta
|
Quote:
|
La exterior ai planuri mari cu ea, sau doar modificări subtile?
|
Quote:
|
12 Attachment(s)
am reusit sa ii fac cateva poze..insa nu am apucat sa ii pun suspensia spate..sper sa am timp zilele urmatoare....
|
Superba! Felicitari :D! Cam rar vezi asa ceva la noi.
Cum te descurci cu folia de pe fata, e omologata? Cat te-a ajuns vopsitul masinii. Ai ales culoarea perfecta care scoate in evidenta toate linile masinii.:-P. |
ma uit la ea si ma gandesc cam ce as mai modifica... si sincer nimic, e perfecta masina. poate vre-un desen mai mare pe laterale sa fie asa mai nfs masina in rest e superba. totusi aceasi intrebare... cum e cu folia pe geamurile din fata?
|
Am innebunit cu masina asta. A adus cineva un VR6 Syncro inmatriculat in Bulgaria. Il vinde cu 2500E . Parerea ta...e un pret bun? precizez ca nu are rugina si toate bucsile schimbate. doar suspensia trebuie schimbata ca e cam moale.
|
off:auziti si voi la baiatu ala(sa fie mai NFS asa.in fie) Zane 94 dute ma si apucate de altele scrie prin alte parti strici topicul la baiat
on:foarte frumoasa masina....nu prea imi place colantul ala dupa plafon dar daca tie iti place e ok |
asa e si a mea cu suspensia doar ca invers :)) dar arata mai bine la tine cu botu jos...parca vrea sa manace asfaltul :D cat te`a costat folia dp plafon?:?:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning