![]() |
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
Pe mine ma puteti sterge dupa lista.
Nu cred ca termin ursul. Mai trebuie timp si bani. Mai bine sa vad eu ca pe 9 mai sunt pregatit sa merg cu el decat sa zic acum ca merg si sa nu fie gata atunci. Inca sunt sub semnul intrebarii. ;) |
Quote:
|
hai hai ca incet incet daca nu ma intind prea mult de 1mai muncitoresc vin si eu pe sistem turbo pana acolo macar :D
|
Quote:
Nu cred ca voi putea veni... Nici ca spectator macar nu cred ca voi fi prezent la Tulcea fiindca pe 8 mai voi fi la raliu la Brasov. |
La Pitesti poate spre Vidraru cine stie cunoaste!:twisted:
|
zice bine skama :D
anu asta dupa multi ani se redeschide transfagarasanul in CNR dar poate donu are vreun loc secret in varf de munte si se uita prin luneta :D astia cu ursii lor :P |
Quote:
huooo!!!am mers pana la unguri sa privim si nu mergem la tulcea???? |
Quote:
|
In curand Delta Racing Crew va anunta o mare surpriza pentru iubitorii de Drag.
Urmariti-ne pe site-ul nostru! |
eu sunt curios unde poti parca masina pe transfagarasan,spre rusinea mea n-am ajuns pe acolo pana acum :(
|
Quote:
|
Moto nu deoarece e foarte periculos,noi incercam sa promovam drag racing-ul pentru masini cat mai modificate si nu vreau sa rapesc din timpul participantilor.La ultima editie am facut si o grupa de moto si doar 5 motociclete s-au dat.Sincer e pierdere de timp ,parerea mea.Poate pe viitor vom face si o grupa de moto in parmanenta.
|
Quote:
Azi am reusit sa-mi achizitionez toate piesele, mai putin filtrul de aer. Mai trebuie ceva bani pentru soft si bineinteles pentru benzina pana acolo plus la cursa plus intors acasa, mancat si baut pe-acolo... Inca nu stiu daca pot merge. Pe Transfagarsan plec de vineri, deja am rezolvat cu cazarea, o sa ne intoarcem de la raliu sambata noapte si duminica dimineata ar trebui sa mergem la Tulcea. Depinde cat de obosit vin de la raliu si de cati bani voi dispune pentru duminica respectiva. (numai sa termin masina pana atunci) |
Ai inceput cu figurile? :p
|
Anunt foarte importat!
Cursa de la tulcea pe 9 mai va fi considerata PRIMA ETAPA DE CAMPIONAT NATIONAL DE DRAG RACING! DETALII IN CURAND |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning