![]() |
Re: Control RAR
o sa le lipesc cu picatura....sa fiu sigur ca sta!si nu pica:oops:apoi vad eu cum le dau jos...dar nu cu asta mi-e teama,ci cu franele...nu cred ca o sa tina perfect...:|in iarna mi-a dat revenire la bmw ca nu tinea franele bine...aveau o eficinta 90% a zis ala...sau ceva de genul!deci daca mi-a dat la ala...la batrana dacie imi da sigur!
|
Quote:
Īncearcă cu poxipol pentru că ăla se dezlipeşte fără vopsea (am testat eu fără să vreau īncercānd să lipesc emblema cu Dacia 1310, de două ori) |
ahamm!multumesc de informatie!problema la frani e ca o roata pe fata sau pe spate tine mai putin...:|cu toate ca am aierisit de N ori:|cand franez masina pleaca cu fata in stanga iar spatele se duce in dreapta:|~X(
|
Explicati-mi si mie care e faza cu volanul si nuca la schimbator ?
I s-a suspendat cuiva talonu ca avea alt volan si alta nuca la schimbator ? Sau a fost doar o gluma ? |
Quote:
aveam volan de dacie sport si nuca nu era de dacie:???:....s'a legat el de mai multe banalitatii d'astea,daca ar fi sa scriu de tot ce s'a luat umplu o pagina |
in caz ca va suspenda certificatul verificati pe dovada care este motivul suspendarii acestuia deoarece ei vor verifica doar remedierea acelor defectiuni si nu se pot lua de altceva (asta teoretic). daca nu e nimic la vedere care sa le sara in ochi nu-i bai.
Se vor uita sub capota pt ca trebuie identificata masina. Cu volanul sport mi se pare o tampenie din partea inginerului pt ca eu nu am avut probleme cu el. |
Intrebare : deci daca astia imi iau talonul pt. ca cauciucuri mai late, volan sport, alte nebuneli. eu inainte de a o duce la remat pt. bon trebuie sa o trec prin RAR? :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Pentru a putea obţine voucher-ul trebuie să ai şi talonul. P.S. Atāta vreme cāt volanul nu este omologat īţi poate crea probleme. Dar acum altă īntrebare mai am... De unde ştiu ei că nu este omologat. Sunt pline magazinele, tārgurile şi chiar hypermarket-urile de ele. |
iar in cazu meu ce drecu mi se intampla ?ma trezesc cu ea radiata ?plm de tara de cretiniii FOAMEEEEEA asa am ajuns ,dar imi continui proiectu si o sa stau si o sa ma uit la ea in parcare off
|
din pacate asta e realitatea...in maxim 2 ani nici nu o sa se mai auda de 1300/1310/nova,militienii sunt pusi pe rele,te arde pentru cea mai mica chestie.
de exemplu cand plecam cu dacia si ma intalneam cu vreun echipaj,sareau ca tampitii in fata mea sa ma traga pe dreapta,ori se luau cu masina dupa mine si nici nu ma opreau bine si deja se apucau sa'mi scrie procesul verbal sa'mi ia talonul pentru ca nu le convenea lor nu stiu ce si stateam sa ma milogesc o juma' de ora sa nu mi'l ia si mergeam numai cu morcovu in qr,astia nu sunt sanatosi la cap... |
mai baieti aseara eram pe grivita , mergeam spre chitila si pe dreapta erau 3 masini una de la arr un mcv si un passat. aveam vreo 40 50 la ora si eram pe banda a 2 a. l-am vazut pe politist ca face semn sa trag pe dreapta dar cand am vazut masina de arr (tocmai ce ziceam zilele trecute de luat talon) m-am bagat pe banda a 3-a si talpa pana unde am avut treaba pe sos chitilei unde am bagat-o in curte la cine am avut de mers. acum in cel mai rau caz o sa-mi trimita astia o amenda. pt. ce nu stiu ca viteza nu aveam.poate pentru ca nu am oprit (dar poate nu am vazut politistul:-P) ce sa-i faci asta e:!:
|
Foarte tare ceea ce ai făcut!
Nu s-au luat după tine? Să ne ţii la curent... |
mah baieti numai confundati ARR CU RAR ARR ii salta doar pe cei cu camioane RAR sunt cei care opresc masini mici , ei sunt cei care va iau taloanele .....nu mai va fie frica de ARR aia au alta treba ...verifica greutatea camioanelor etc
|
Quote:
Acum astept sa ma sune bunicul meu ca e masina pe numele lui ca e veteran si nu plateste impozit:-P ma gandeam sa trec bmw ul pe numele lui (totusi:oops:) |
traim intr-o tara de rahat in care nu ai voie sa faci nimic de smecheri... inteleg frate.. te iei de cazanele alea de dacii ruginite si vai de mama lor si care scot fum de nu mai vezi nimic dar nu poti sa cauti nod in papura la o masina care arata si merge bine... ei cred ca daca au bagat programul rabla o sa duca toti daciile la casat dar nu s-au gandit ca poate unii nu au bani sa faca rate pentru alta masina ... o tara de rahat pe care o conduc oameni de rahat !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning