![]() |
Re: Tobe sport de la 109 ron/buc
Quote:
Cat dureaza pana ajunge la mine din momentul comenzii? Cat costa transportul pana in Buc? Multumesc! |
Quote:
Lungimea corpului est de 30 cm, lungimea totala 55 cm, diametru intrare 60mm, diametru iesire 2x 80mm. Transportul costa 15 Ron prin Posta Romana si ajungea la dumnnevoastra in 2 zile. O zi buna |
Imi cer scuze pentru intarziere doar acuma am pus mana pe calc si las rapid o prima impresie despre aceasta firma sau ce e :)
Sunt foarte prompti sau tinut de cuvant toba a ajuns la timp, este frumoasa si exact ca in descriere Filmulete o sa pun de indata ce pun toba, deocamdata am multa treaba si multa umblatura deci mai trebuie sa asteptati un pic sunetul ei :) PS: Ii recomand sunt seriosi |
2 Attachment(s)
Quote:
Avem un nou tip de toba cu silencer detasabil. Toba Carub1+silencer -diametru intrare: 63mm -diametru iesire: 90mm -Pret: 185 Ron alte detalii pe: www.accesoriiautosimoto.com www.AccesoriiAutosiMoto.com- Accesorii Auto si Moto intr-un singur loc! -eMail: [email protected] -YMessenger: accesoriiautosimoto -Telefon: 0745.970.004 -Forum: forum.accesoriiautosimoto.com |
8 Attachment(s)
Pentru posesorii de motocicleta/ atv de pe acest forum avem si toba moto/ atv cu silencer detasabil. Ea se poate monta si pe unele masini cu motor mai mic.
-Dimensiuni: -lungime: 41cm -diametru intrare: 52mm -diametru iesire: 80mm x 75mm -diametru toba: 100mm Alte detalii pe: www.accesoriiautosimoto.com |
sal...ma intereseaz si pe mine o toba de octavia 2 1.9 tdi cu 2 tevi..sincer nu stiu ce dimensiuni are daca imi puteti sugera ceva
|
4 Attachment(s)
Quote:
V-as recomanda una din din aceste 2 modele. Cu stima. |
care ar fi pretul pentru modelele respective...si ma intereseaza daca sunt din inox capetele
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu o sa fim prezenti. Cu stima |
8 Attachment(s)
Quote:
Pret 109 Ron. alte detalii pe www.accesoriiautosimoto.com Tel: 0745970004 Yahoo: [email protected] |
2 Attachment(s)
|
transportul prin Posta Romana pentru o toba cu o singura evacuare este de 14-15 Ron, iar pentru cele cu 2 evacuari 17 Ron.
|
buna seara tuturor!!de ieri su fericitul posesor al tobei B4 cea cu doua iesiri!!Baietii sunt super prompti,am avut o colaborare de nota 10 din punctul meu de vedere si aseara mi-am si montat-o pe masina......:twisted:trasnet,toba se aude foarte foarte criminal.....dici in concluzie,recomand produsele comercializate de baietii de la accesoriiautosimoto!!!
stima, |
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning