![]() |
Re: [My Scoot] Piaggio NRG DD
complicate al dracu piaggio asta fata de un yamaha aprilia etc, sunt ft complicate ;) o sa ai o bataie de cap enorma cu asta daca te apuci sa il modifici
|
Si ma rog , ce bataie de cap enorma ai ?? :rolleyes2
|
Piaggio si Minarelli sunt cele mai usor de modificat motoare.
|
Quote:
|
Ma refeream la scutere,daca tu crezi altceva. Te astept pe tine cu argumente. Salut !
|
Ai Piagio?Ca sa stii cat de usor sunt de "tunat"la motor?Eu am si crede-ma ,stiu ce vorbesc;)
|
andreica ... daca te refereai la scutere nu ai dreptate :) si hai sa nu mai poluam threadul omului :) rinzou are dreptate :D
|
sincer sa fiu pompa aia se schimba greu (daca trebuie desfacut carterul)
|
Quote:
|
Sa va fereasaca Dumnezeu sa vi se strice ceva la un motor de Piagio,caci cand te duci in service cu el ,sta mecanicul si se uita la el ca la avioane,si vorbesc din propria experienta
|
Inseamna ca ii paralel mecanicul ala :lol: . Culmea ca eu stiu pe de rost un motor de piaggio si de fiecare daca cand mi s-a tricat ceva il faceam acasa (exceptie pompa de apa)
Scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine ;) Red , ce mai face NRG-ul ? Ai aflat cat consuma ? |
Quote:
de ce l-ai dus la service cand ti s-a stricat pompa de apa? e periculos sa umbli daca nu stii nu? |
L-am dus la service deoarece :
- nu am presa de aia pentru aprindere - nu stiu sa centrez ambielajul |
Quote:
stie cineva un service bun in bucuresti (si ieftin daca se poate)? |
stiu eu pe cineva...mi l-a recomandat portokala de la scuter-centre...sta pe langa mine....
P.S: tot el mi-a schimbat si mie pompa de apa |
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning