![]() |
Re: E36 - 316 by MKN
Quote:
Şi cred că la finalizarea proiectului ajung la 5000 cu investiţia Deci vreo 7000 pe acolo nu ştiu exact |
sall..chiar frumoasa pisik... felicitari de pasiunea de care dai dovada....si asteptam poze cu eleronul si bandourile...bafta in continuare:D:D
|
sincer..m`a lasat fara cuvinte...e...nu stiu cum sa ii spun...foarte shmechera masina.....imi poti spune si mie numele vopselei ? te rog...de curios intreb..
|
felicitarii.. imi place culoarea!
bafta mai departe! |
Quote:
|
Quote:
Roţile alea ale tale ..pff.. sigur nu mergi zilnic cu ea:D |
3 Attachment(s)
Am terminat uşile :D
|
5 Attachment(s)
Īncă cāteva poze
|
ce faine is matzele, si aia mica si aia mare :))
|
f f frumoasa! faceam pariu ca pe la 7000 de euro te-a dus toata masina! felicitari!P.S. Suspensia pe care o ai la nu e lasata la maxim, nu?
|
Quote:
Nu e lăsată de tot... mai este loc, dar nu mai pot de gume :( |
Quote:
A iesit superb, dar totusi, jantele sunt cu semn de intrebare pentru mine, mergea ceva cu buza lata. Per total, pachetul e senzational, masina are stil. ;) Pisica tot la pisica trage. :lol: |
frumoasa masina !
am si eu o intrebare : ce parere ai de suspensia de la JOM , ca si utilizator:) |
Quote:
|
Misto pasiunea dezvoltata pt bavareza asta...a iesit frumos vopseaua de enspe ori mai bine decat verzuiu ala original, momentan doar volanu cred ca tre' sa-l mai schimbi, asta e prea de old people
Bafta cu pisica ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning