![]() |
Re: Legala 402 m accelerare SLATINA 18 aprilie 2010
Insist asupra datelor de contact, pentru lamurirea oricarei neintelegeri, mai ales din punct de vedere economic / financiar, in ordinea ierarhiei comitetului de organizare:
1. ILIE BADITA - presedinte club auto tel: 0745.531264 2. ILIE RUSU - director Rus Oil-Slatina tel: 0722.284250 - doar pentru probleme tehnice, regulament sportiv, inscriere si desfasurare efectiva a etapelor de concurs: 3. Lamboiu Raull - e-mail: [email protected] si tel: 0722.327762 Este foarte important ca sa transmiteti intentia de participare, cu precizarea macar a datelor tehnice din fisa de inscriere, pentru a putea defini grupele de concurs cu minim 24 de ore inaintea fiecarei cursei. |
sunt curios catzi participantzi vor fii
|
...Salut...dupa faza de anu` trecut am ramas cu un gust amar in ceea ce privesc cursele organizate in Craiova si Slatina..(la Craiova s`a mai dres situatia pe aeroport)...la noi in club avem si motociclete care ar vrea sa participe la eveniment...se organizeaza ceva in acest sens sau ramane tot ca si anu` trecut...la libere...cine cu cine vrea?
Multumesc |
resita o sa participe:))
|
eu zic ca fiind primul eveniment de drag din acest an....participanti or sa fie...ramane cu organizarea sa fie mai buna ca anul trecut...pt ca..anil trecut sau cam facut niste "prostii" ca sa zic asa.....sper ca anul asta sa nu se mai intample....
PS. cu ce deschid formularele? |
Quote:
cu office word se deschid formularele........ |
Quote:
|
auziti nu am fost eu destul de atent sau nu e scris.formularele de inscriere le trimitem pe mailu acela din primul post nu?ms
|
Quote:
|
Si din valcea deja 3 masini s-au anutat.Si vor venii cu siguranta mai multe:D
|
as dorii sa stiu si eu cate masini sau anuntat pana akm pt participare...
|
Midnight Racers prezent la acest eveniment cu masini la toate grupele
|
Aceeasi organizatori .... aceeasi organizare de rahat o sa fie .... Acolo nu conteaza decat sa dai banul si dupa aia ... haos! In niciun caz nu o sa fiu prezent la asemenea hal de eveniment!
|
Quote:
desi Kiki s-a grabit un pic sa faca anuntul (maine urmeaza sa stim cu siguranta cate si ce masini vin de la Midnight Racers) si mai sunt unele de adaugat se pare ca o sa fim la fata locului maine o sa discut cu unul din organizatori si o sa vorbim concret pe subiect |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning