![]() |
Re: Pareri Despre Cursa De La Suceava
Quote:
|
ei nah ce sa le zic si la astia cu aeroportu lor le murdarea parcarea cu urme de cauciuc !
|
Cred ca le-a fost mai degraba teama de vreun incident neplacut...Stiti si voi ce reputatie au cei pasionati de curse/tuning, in general...Iti spun eu cum se gandesc : "o gashca de copii fara minte, cu masina lu' tata, inconstienti, omoara vreun spectator, vitezomani, etc"
|
cred ca mai degraba din motive de siguranta dupa cele intamplate pe la alte curse( nu de la suceava )
|
Quote:
|
Quote:
|
SCUZATIMA PENTRU OFFFFTOPIC CA NARE NICI O LEGATURA CU , CURSA : cu cine trebuie sa vorbesc in urmatoarea problema?....am o fata in bacau care a auzit de clubul nostru si ar vrea sa devina membra.....domnisoara...pardon, doamna este cu adevarat crazy: are un Hunday pe care din 190 nu il scoate....apropo o sa avem la urmatoarea cursa o femeie participanta care dupa parerea mea o sa rupa tot...credetima! stefane astept un raspuns!
|
REFERITOR LA CURSA...STATI FLEX...MULTI MIAU ZIS CA LEA PLACUT SI CA VOR VENI DE FIECARE DATA.....PAREREA MEA: cursa a fost super reushita.....dau nota 10 cu minus pentru ca trebuie sa tinem cont si de unele probleme care au existat....
|
(OT~ Sorry)Cred ca fata respectiva ar tb sa ia leg cu baietii din Bacau...Stii ca acolo exista o foarte puternica grupare Crazy...Sa discute cu ei mai intai de toate ca-s mai aproape si e mai simplu decat prin intermediari. Sa-si faca user pe forum si sa-l contacteze pe Aleks, OK?
Nu mai posta pe toate topicurile acelasi mesaj, pls... Ce nu a mers foarte bine la cursa, say it, ca de asta e facut topicul asta si orice sugestie poate ajuta pe viitor. |
trimite shi mie filme ...
|
Quote:
|
a ieshit foarte bine cursa... pacat de domnii politzishti care nu prea au lasat sa se faca cerculetze shi altele... in rest nota 10
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning