Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Hummer H2 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1802-hummer-h2.html)

bora 02-09-04 06:37

1. poza cu bmw-ul mi-a placut mie.
2. daca tot ocupa strada pe latime de ce n-ar face-o si pe lungime :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Al3xius 08-09-04 00:44

sa revenim ... in principiu H2 e o masina pentru prezente scenica ...cu niste croame si geamuri negre it`s like a pimp car... oricum daca imi luati una de majorat nu o refuz ! :lol:

CT-87-ADY 08-09-04 00:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
sa revenim ... in principiu H2 e o masina pentru prezente scenica ...cu niste croame si geamuri negre it`s like a pimp car... oricum daca imi luati una de majorat nu o refuz ! :lol:

Asha ma gandeam shi eu! :lol:

BogdanCMS 08-09-04 01:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
oricum daca imi luati una de majorat nu o refuz ! :lol:

Eu ash vinde-o a 2 a zi si mi-ash lua NSX/Evo FQ330/WRX Sti WR1 :P :P :lol: :lol: Nu m-ash da in vant dupa un asemenea pimp car cu care n-ash avea loc nici sa parchez la Mall :lol: :lol:

Horatiu 09-09-04 11:26

eu cred Hummer mai apropiat de cele ale armatei este H1 iar HUmmerul H2 este fabricat doar ca sa faca concurenta masinilor de teren de lux (BMW X5 ,POrsche Cayenne,ML ,XC 90 , Touareg s.a.) masini care sunt facute pentru a servi ca limuzune nu ca masini de teren

pimp_lex 10-09-04 06:43

mie imi place H2 dar nu mi-as lua vreodata asa ceva....e complet inutila masina asta....este ENORMA

H2-ul inca e ceva exclusivist, nici pe departe ca si H1 (care apropo, e cam cu 75% mai scump decat H2), nu-s multi care au asa ceva, si este extrem de impozant. H2-ul a fost facut pt cei care ar fii vrut un H1 dar mai luxos, mai performant pe sosea, putin mai mic si eu zic ca H2-ul isi atinge scopul la perfectie. Nu se vrea a fii concurent cu Europenele X5/Touareg etc. As zice ca cei mai apropiati concurenti ar fii G500 si lexus LX470 chiar daca nici ei nu-s chiar in aceeasi clasa.

Ca si performante pe sosea, eu zic ca la gabaritul lui nu e rau deloc.
10.2 sec la 100 (chiar vazusem timpi mai buni in unele reviste, spre 9.5 sec) lasa ceva masini in spate, iar viteza maxima e limitata la 160 electronic ca la multe alte SUV-uri americane, dar din cate stiu trece de 190 cu limitatorul scos. H1 in schimb face aprox 20 sec 0-100 si are vit maxima 140.

Horatiu 10-09-04 12:03

eu ma refeream cand am zis ca H2 poate fii un concurent pt. masinile de teren europene la luxul care este comparabil cu X5 ,toaregul etc. :D

L.e.o.n. 20-11-04 19:22

Hummer H2? Performantele lasa de doit da arata ca u tanc!! Ce e super misto
:x

B 68 VLD 25-11-04 14:43

Masina inutila! Consum imens, loc de parcare nu gasesti, confort extraordinar nu ai, costa multi bani pt ceea ce ofera! Eu oricati bani as avea nu i-as da pe masina asta! Singura ei calitate este off-road-ul dar la noi jeep-urile nu se iau pt asta! Lumea o cumpara pt imaginea de tanc si pt atribuirea imaginii acestei masini cu un barbat puternic!

CT-87-ADY 25-11-04 17:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Masina inutila! Consum imens, loc de parcare nu gasesti, confort extraordinar nu ai, costa multi bani pt ceea ce ofera! Eu oricati bani as avea nu i-as da pe masina asta! Singura ei calitate este off-road-ul dar la noi jeep-urile nu se iau pt asta! Lumea o cumpara pt imaginea de tanc si pt atribuirea imaginii acestei masini cu un barbat puternic!

Fiecare cu gusturile lui!

B 68 VLD 25-11-04 21:44

Quote:

Fiecare cu gusturile lui!
Corect! Am uitat sa specific ca era parerea mea aia! :wink:

Hondarul 25-11-04 22:13

In ultimul numar Auto Show este prezentat H3... :wink:

m_vpr 26-11-04 22:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Horatiu\"
eu cred Hummer mai apropiat de cele ale armatei este H1 iar HUmmerul H2 este fabricat doar ca sa faca concurenta masinilor de teren de lux (BMW X5 ,POrsche Cayenne,ML ,XC 90 , Touareg s.a.) masini care sunt facute pentru a servi ca limuzune nu ca masini de teren

Intr-adevar, masinile alea nu sunt masini offroad, dar in nici un caz nu sunt in aceeasi categorie cu H2. Nu se poate compara un H2 cu un X5 la pret, deci nu pot concura din acest p de vedere. Nici ca dimensiune. In mod sigur cand au facut masina asta nu s-au gandit nici o secunda sa concureze cu 4x4-urile din Europa.

parerea mea este ca H2 vrea sa fie o masina de superlux, extrem de mare si musculoasa cum sunt majoritatea masinilor americane.

orlando 01-12-04 22:14

e un bun offroader dar sa va arat eu ce inseamna masina condusa de o femeie!
http://www.insomniaracing.org/indexro.htm
si in acest link intratzi pe nu tot ce zboara se mananca!
o sa fitzi shokatzi!

CT-87-ADY 02-12-04 13:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
e un bun offroader dar sa va arat eu ce inseamna masina condusa de o femeie!
http://www.insomniaracing.org/indexro.htm
si in acest link intratzi pe nu tot ce zboara se mananca!
o sa fitzi shokatzi!

:? :? :? :?:

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning