![]() |
Re: Drift Challenge
vorbesc de viitoare competitii
acum stiu ca nu se mai poate |
se referea pe viitor, mai mult ca sigur
|
mie unul mi se pare o idee f buna ce am propus eu. (evident :D )
deci recapituland: sa se faca un traseu prin Buc de exemplu intr-un loc sigur sa se puna la dispozitie 1-2 masini preparate sa se faca niste sesiuni de antrenamente si un instructaj competitorilor si sa aiba "instructorul" cu ei cat e nevoie sa se plateasca o taxa de insriere corecta sa aiba carnet de x ani participantii si sa ia startul pe proprie raspundere mi se pare realizabil pt ca driftingul nu e un sport neaparat de mare viteza u riscuri f mari. asa ar avea multi posibilitatea sa arate ce pot |
este o idee buna... am inteles io gresit. cer scuze
|
si sponsorii (de pe masina si de la concurs) ar putea acoperi mare parte din costuri
|
foarte buna ideea, deabia astept sa vad ce iese. bafta! ;)
|
am inteles k locurile sunt limitate la 10 la drift chalange,eu m-am inscris din bun timp,is si eu intre aia 10?
|
Quote:
|
Quote:
taxa e pe undeva pe la 1000 euro de persoana in cazu asta, dar si-o acopera din sponsori, corect? |
:peace: :peace: :peace: :peace: :boogy: :boogy:
|
Cum va fi pista ? O sa fie zgura sau macar pista uda ? Intra mai multe masini deodata (sansele de a ne lovii sa fie mai mari) sau va fi pe rand ?
|
Quote:
aici gasesti link catre garajul F&F Tokyo Drift ... check it out |
Quote:
|
drift....
a fost super:) au fost acele mici spectacole...date de subaru` si de evo...superb si cand s-a dat fiecare...senzatii tari... are cineva filmari...? |
da frate, am io toate filmarile de sus din macara....a meritat sa indur frig vro 2 ore pt asa ceva....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning