![]() |
Re: E46 - Shadow line
salut ,sa ai parte de ea multi km fara incidente si bani multi pentru modificari..nu crede am ca o sa renunti asa usor la golf.bafta la modificat da mi un pm sa vrb :D
|
intradevar e durere...sa iti consume 14-15l si sa fie asa de puternic:|..anyway..scoate fie evacuarea, fie 320i dp portbagaj..impreuna sunt ca berea cu iaurt. In rest spor la treaba si tine-o tot asa:)
|
Sa-l strunesti sanatos, sa ai parte de el multi km si cat mai intreg (no crashes!) asfalt intins si c u in trafic....
|
Multumesc pentru ganduri ;) si ca tot veni vorba de consum eu ma incadrez undeva intre 15-20L :???: la putere este"voinicel" ... in scurt timp voi da si tobele jos deoarece am luat kitul Mtek II trebuie sa mai primesc si suportii non lci ... voi reveni si cu poze in cel mai scut timp :D va zbura si 320i-ul ...
PS @ aly99mtw - din pacate s-au vandut deja ... @ stef29 - da masina are o suspensie sport reglabila KW ... intradevar este o alegere buna E46-le :twisted: |
continua continua...omoara-ti economiile si fa-ti masina boboc:D
|
:idea:sa nu uiti sa iti schimbi si avatarul.....:rolleyes2
|
salut..frumoasa masina..nu merge vopsit cromul de la usi? sau schimbat..
bafta in continuare! |
5 Attachment(s)
revin cu noul ///M look ...
@jack_e36 - momentan imi place cromul de la usi poate pe parcurs o sa renunt la el ... |
ai dud fao sa arate frumos.da le o lectie la baieti;))cum sti u mai bine.ai grije ce jante alegi.nu te calici.noroc
|
frumoasa ,dar parca ar merge alte tips`uri ..
|
foarte frumos colegu cu ce modificari mai revii ce planuri mai ai pt bmw?
|
buna bara? :D
|
Te-am vazut sambata aproape de Murfatlar cred ca te intorceai in Constanta,eu ma duceam spre Calarasi.Masina arata si mai bine in realitate. Succes in continuare
|
salut colegu ce mai face bmw tau ?ai mai modificat ceva?
|
hai RoK fao sa arate mai frumosa decat e acuma :P mult noroc b-(
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning