Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   CUM PUTEM MARI PUTEREA MOTORULUI LA MATIZ (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/179431-putem-mari-puterea-motorului-matiz.html)

banzay 07-04-10 18:46

Re: CUM PUTEM MARI PUTEREA MOTORULUI LA MATIZ

Quote:

Originally Posted by clau56 (Post 3254761)
sa inteleg ca matizul are motor de cielo 16v cu interne stok.????????

Am dat doar un exemplu de motor Daewoo care l-a luat omul la mana si l-a frecat pana i-au iesit ochii din cap.Eu am zis sa te ajut poate iti vine vreo idee, poate iti sclipocesc ochii la ceva, dar 99% sunt sigur ca doar vorbele raman aici si masina ta va ramane cu acelasi motor, micut si trist, de doar 49(e3-4)-52 cp(e2). Am avut matiz, l-am dezmebrat pe toate partile, am umblat peste tot aproape (mai putin la motor ca nu am avut de ce, pt ca era nou), am trecut prin destule cu el asa ca stiu cam ce poate si masina si motorul, deci nu vb doar sa mananc rahat ca ma plictisesc in casa. Cum zicea si altcineva: daca tot voiai sa faci ceva si aveai banii de bagat in motor, motorul era deja facut si 'rulai lejer' in momentul asta pe stradute. Dar daca si pe mine ca tot ti-am luat apararea ma iei la misto...schimbam foaia :)

clau56 07-04-10 19:23

banzai CITESTE CE POSTEAZA 85BUB EL STIE CE VORBESTE,DE LA TINE NU AM PRIMIT NICI O IDEE,SI DAC VREI SA STI MATIZUL MEU AMARAT NU E MASINA DE ZI CU ZI,IAR PT DISTRACTIE DETIN UN BMW E30 CU MOTOR DE 2,5L DACA VREAU ADRENALINA,IAR PT CONFORT UN RENAULT LAGUNA 2, SI APROPO DACA NU AI UMBLAT IN MOTOR DE UNDE AI VRUT SA SCOTI CAI PUTERE DIN CAROSERIE.

clau56 07-04-10 19:35

DECI INCA O DATA RESPECT TNZ 85 BUB

banzay 07-04-10 20:15

ti s-a blocat tastatura pe caps lock? Daca ai masini peste masini ar fi trebuit sa te pricepi un pic. Si apropo, m-am referit eu la matizul tau ca 'amarat'? Am zis de motor micut si trist pt ca stiu ce poate si in viata ta nu ai facut ce am facut eu cu motorul ala, de la offroad unde eram doar eu cu jeepurile pana la mers blana aproape de 170. Asa ca, eu zic sa te abtii de la comentarii de neam post, sa te lauzi cu toate masinile, zii macar ca ai si aur si case si calmeaza-te.

https://www.youtube.com/watch?v=bS-omQzeSJc uite daca tot vrei sa faci ceva, dar eu cred ca tu doar vorbesti sa te afli in treaba.

Iar legat de caii care voiam sa ii scot din motor, eu am avut garantie la masina, fiind de noua pe mana mea si nu mi-am permis sa umblu in motor cu piese aftermarket, sa fac turbouri si chestii, am cautat modalitati cu care as putea ocoli garantia si nu am gasit.

Asa ca in loc sa stai la 33 de ani sa stai pe forumuri si sa ceri informatii legate de 'cum putem mari puterea motorului' si sa te mai si lauzi ca te pricepi, mai bine ai lua frumos manualul matizului si ai incepe sa citesti, sa te uiti peste scheme etc. Si la 33 de ani sa te certi cu oameni de 21-23, chiar si 15 (rzd) si sa te mai si ia la misto... imi pare rau, nota 4 la lectia de viata, treci la loc.

clau56 07-04-10 20:24

DA FRATE UITA-TE SI TU CE MIAI SCRIS PE FORUM,SI DATI SEAMA DACA MAI AJUTAT CU CEVA,SI MA PRICEP LA MASINI STAI LINISTIT,SI APROPO NU MA LAUD CU MASINILE MELE,CA AU TRECUT SUTE PRIN MINA MEA DAR DEVIATI DE LA SUBIECT FRATE

banzay 07-04-10 20:44

1. nu am frati.
2. doar te-am scos din gura unora cand debitai diverse, e un ajutor si asta
3. daca ti-au trecut sute de masini prin mana, ce nu desfaci motorul si arunci un ochi, ar trebui sa fie destul. Sau sa adaptezi ceva de prin alta parte. o alezare a chiulasei etc.
4. e ultimul post aici, imi cer scuze ca poluez topicul...

clau56 07-04-10 20:46

motorul lam desfacut si am micit camera de ardere deja da citeste si tu

Robert_MNW 07-04-10 22:37

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by clau56 (Post 3256518)
da citeste si tu

Pai cine naiba poate sa inteleaga o iota din ce spui tu:???:scrii infect! Cum a zis si banzay topicul asta e facut degeaba si va ramane o porcarie iar tu vei ramane la fel...si nu pricep ceva, pana la urma te pricepi sau nu la mecanica:rolleyes2 si daca da, atunci de ce mai ceri sfaturi, nu ar trebuii sa stii deja ce ai de facut :!::?:
Ce ti-a spus TZN stim majoritatea cu Matiz de pe aici, insa costurile sunt imense si majoritatea tampitilor intreaba doar asa dupa care fac coada colac si pleaca si este plictisitor sa le explici la fiecare in parte...ai inteles?:-)Dar fac un efort si pentru tine.... special si cu poze:-);)
On topic acum.
1. Costurile sunt imense peste 3000 de euro.
2. Costuri mari de intretinere si functionare, trebuie luate si astea in calcul ca doar nu e de unica folosinta!
3. Din ce stiu doar in Polonia se fac, trebuie sa te duci acolo si te rezolva, bani sa ai. Ajungi undeva la 105 cai, dar se schimba ecuatia, dublezi puterea trebuie alte frane, alte jante alta suspensie deci alti bani alta distractie...ce zici te bagi?!:rolleyes2
Ar mai fi si kitul din pozele de mai jos la 400 de euro....pe ebay

clau56 08-04-10 09:53

se poate inchide.ms robert

B-72-RZD 08-04-10 10:50

Sa ne tii la curent cu modificarile.

Robert_MNW 08-04-10 11:20

Pai ce modificari...nu vezi ca si-a luat jucariile si a plecat:-)

clau56 08-04-10 14:51

robert date de pe topicul meu daca nu vrei un cazzo de morosan in amigdale

clau56 08-04-10 14:52

o sa va tin la curent 72 rzd

Robert_MNW 08-04-10 21:52

Quote:

Originally Posted by clau56 (Post 3258724)
robert date de pe topicul meu daca nu vrei un cazzo de morosan in amigdale

Nu vreau!:-) Prostia ma amuza...si aici e funny rau:D

Geo_ZGA 08-04-10 22:40

Topicul se inchide... vad ca e doar un loc de "joaca". 3 Pagini inutile.

All times are GMT +2. The time now is 16:19.

- Copyright 2026 4Tuning