Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Logan vs 1400sport (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/179338-logan-vs-1400sport.html)

SOLENZAXJG 30-03-10 16:00

Re: Logan vs 1400sport

Eu te inteleg ma omule judeca unpic ai dat clasa la cielo GPL ala ii fix ciuciu gaz ce putere are ala eu ti-am mai zis si mai sus loganul motor 14 mpi injectie multipunct 75cp plus inca cativa N/M mai multi decat tine si plus ca la tine tio mai murit niste cai cred ca mai multi pe cand asta acuma numa termina rodajul asa ca ce tot vrei.Eu cu solenza iti dau cursa cu ce dacia ta sport pe 400 de metri si sa vedem ce faci te uiti cum iti dau fum.Si cred ca pe tine te stiu cu dacia aia ata cred ca ai si id meu de mes ti-am dat eu niste ideei de facut la ea cred ca tu esti nu sunt sigur.

Alex4u 30-03-10 22:02

cand va aud...frate pe dacia sport e cutie de fuga...ce cutie hay sa fim seriosi..stiti macar ce raporturi are cutia de dacie sport?? ..eu am spus trb cu pariul..actele masini..etc..e faza de fake...si poate filmezi si tu sa vedem si noi care pe care:D

SOLENZAXJG 31-03-10 13:37

Cutie de fuga astea deja is vrajeli si tot felul de minciuni ma filmati si vedem care stie si care nu numa sa fie bun soferul de pe logan sa ii dea bine.

cj06dla 01-04-10 11:22

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3235801)
Cutie de fuga astea deja is vrajeli si tot felul de minciuni ma filmati si vedem care stie si care nu numa sa fie bun soferul de pe logan sa ii dea bine.

as vrea sa vad loganu cand are viata pe care o avuto dacia sport.....sper sa traim si sa vedem loganu peste 10-15 ani.....

andi_cimpean 01-04-10 11:27

Quote:

Originally Posted by adrianbar (Post 3227164)
salut tuturor...am in cartier 2 gagii care unul are o dacie 1400 sport din 91 si are un coleg de clasa care si-a luat logan nou,are sub 1000 km...treaba sta in felul urmator: un vecin de-al astuia cu sportu a zis ca el se baga la un play daca ii da colegasu loganul,asta dupa ce gagiul cu sportu a sustinut sus si tare ca il face cu tot cu loganul lui nou :D...au aranjat baietii treaba sa se intreaca,dar asteapta ca loganul sa faca 1000 km ... acuma si eu is curios...cat poate face loganul pe 400 si cat poate sportul?
pe cine mizati....revin cu detalii daca cumva va avea loc cursa.

Cānd vor să facă "gagii" marea īntrecere?

SOLENZAXJG 01-04-10 11:29

Apai pana iese ala cu loganul din rodaj dai pace poate mai trece 1 luna 2 pana face el kilometrii aia.

woden665plus1 01-04-10 23:52

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3234217)
cand va aud...frate pe dacia sport e cutie de fuga...ce cutie hay sa fim seriosi..stiti macar ce raporturi are cutia de dacie sport?? ..eu am spus trb cu pariul..actele masini..etc..e faza de fake...si poate filmezi si tu sa vedem si noi care pe care:D

Tu macar stii cum arata o sportiva pe afara??? Ca vad ca la partea mecanica esti paralel...

Cu un logan 1.4 sunt dispus sa pariez pe orice...

Alex4u 02-04-10 07:06

adica ce vrei sa spui ca ..cutia de dacie sport este f diferita de cele care au fost pe berline nu :))) hay sa fim seriosi si nu stiu cum arata poate imi dai tu 1-2 poze..sa mi-o prezinti in detaliu ca vad ca esti foarte priceput=)) .......................app vezi sa nu te tai cu lama EMOKIDULE :lol:

White_Dragon 02-04-10 08:35

Cand are loc "marea intrecere"? Sunt curios de rezultate :).

woden665plus1 02-04-10 09:55

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3241158)
adica ce vrei sa spui ca ..cutia de dacie sport este f diferita de cele care au fost pe berline nu :))) hay sa fim seriosi si nu stiu cum arata poate imi dai tu 1-2 poze..sa mi-o prezinti in detaliu ca vad ca esti foarte priceput=)) .......................app vezi sa nu te tai cu lama EMOKIDULE :lol:

Da... e foarte diferita cutia originala... La varsta ta inca ar trebui sa te uiti la cartoon network nu sa incurci lumea pe aici...
Pun pariu ca masina prezentata la sectiunea "masina mea" e ori a lui taica-tau ori a lui bunica-tau.
Si app... EMOKIZI sunt copii de varsta ta, ce scrie acolo e GOTH.... mare diferenta, da cine sa o vada????

Alex4u 02-04-10 10:08

daca vrei ne intalnim sa vezi pe numele cui este masina ...si te rugam toti sa ne explici si noua diferenta..sa ne scoti la lumina..care e dif intre cutia sport si cea originala ca noi suntem un pic mai inculti fata de tn

SOLENZAXJG 02-04-10 12:43

Omule ce diferenta ma ii tot cutia aia care se pune si pe 1300 si 1400 are diferente asta deja ii intimidare,sau poate o umblat el prin cutie si o modificat ceva sau poate o puso invers pinioanele mai cunosc si eu 2 care tot asa sunt ca si tine woden665plus1 asa ca mai bine dane pace sa vedem ce fac ei acolo pe pista sau unde dau ca din gura toti sunt barbati sau pe internet.

Alex4u 02-04-10 12:45

tocmai aia incerc si eu sa explic dar vad ca sunt luat la misto..

SOLENZAXJG 02-04-10 12:49

Alex4u la deastia ce sa le explici ca ei daca au DACIA SPORT rup solul.Eu chiar am prins pe un deal inclinatie 30% si eu in masina aveam 5 persoane si ei erau 2 in dacia sport si la deal le-am facut cu mana din mers pe drum drept nu mai vorbesc ce am facut din ei si cu 5 persoane si ei deabia veneau in spatele meu la distanta buna dar ei tot vorbesc ca dacia sport nustiu ce si cutie de fuga,asa si tu ai pe dacie cutie de fuga nu?

Alex4u 02-04-10 13:07

eu am dacie 1310....este o masina destul de buna...si a fost o masina incredibila la vremea ei..dar nu ma pot lauda ca am cutie de fuga..de dacie sport si motorul stock..cam asha ceva...si nu pot compara cu loganul..solenza care sunt masini net superioare..asta tinand de comfort fiabilitate etc...

si pentru stiinta userului care zicea de masina bunicului etc...dacia e masina mea..iar in familie mai exista un astra h ...dar sa stiti ca are cutia sport :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning