Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

giubau_v8 02-06-06 16:55

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

asta asa e...bafta in continuare..nu te grabi sa nu faci vreo prostie

broncos emx 02-06-06 16:58

Quote:

Originally Posted by cristivw
ca mi-am adus aminte! :-P
intrati AICI pt instalatia de deschis hayonul ;)

bine ca ai bagat site-ul asta....merci,era mai usor sa bag site-ul de la inceput

broncos emx 02-06-06 17:02

Quote:

Originally Posted by cristivw
la faza cu n-ai unde sa-l exploatezi dar vrei sa simti ceva in pedala iti zic eu... :-P ca am gti... si are cuplul maxim la 4.000rpm... cam mare turatie :shock:
asa ca depinde cat loc ai ca sa-i dai, sa ajunga motorul la turatia potrivita :D

nu te contrazic,probabil dc. nu voi inlocuii mororul cu un gti...osa ii aduc niste mici modificari sa-l mai cresc in putere....ramane de vazut

MKE 02-06-06 17:03

nice ;) asteptam poze ....

broncos emx 02-06-06 17:06

Quote:

Originally Posted by MagicOne
ce culoare ii dai ?

culoare va fii rosso corsa,de la ferarri.....pt ca in talon e deja scris rosu si pe langa asta imi place mult culoarea,e criminala...

broncos emx 02-06-06 17:11

Quote:

Originally Posted by giubau_v8
negru satinat ca la passat ar fi numa bun pentru masinutza ta

nu-l fac alta culoare ca nu vreau sa schimb cartea si talonu,si dc as fii schimbat culoarea as fii facut-o un albastru...oricum vopseaua deja am luat-o asa ca asta va fii culoarea...(rosso corsa)

giubau_v8 02-06-06 17:15

e masina ta, faci cum vrei, eu am venit cu o parere in caz ca vroiai sa ii schimbi culoarea

broncos emx 02-06-06 17:17

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer
tare proiectu, cam cat ai investit pana acum? spor la treaba, sa-l vedem gata. ;)

momentan vreo 1000 de euro,dar mai am interiorul adica scaune sport,volan,pedaliere,bancheta spate va fii impartita in doua locuri cu o consola intre ele+altele,jante 16'' cu cauciucuri si suspensia sport ,si aparatura care va fii de la magnat mai ma duce inca ceva banii,dar consider ca merita....

giubau_v8 02-06-06 17:21

daca esti pasionat orice ban bagat intr-o masina nu e bagat fara rost si iti poate da satisfactii in momentu in care o privesti. (nu ma intelegeti gresit)

broncos emx 02-06-06 20:38

Quote:

daca esti pasionat orice ban bagat intr-o masina nu e bagat fara rost si iti poate da satisfactii in momentu in care o privesti. (nu ma intelegeti gresit)

sunt constient de asta ca daca nu eram nu bagam atatia bani,este o pasiune costisitoare,da merita.....de ce te-as intelege gresit?

broncos emx 02-06-06 20:42

Quote:

e masina ta, faci cum vrei, eu am venit cu o parere in caz ca vroiai sa ii schimbi culoarea

nu ma intelege gresit,eu ti-am zis doar ca am luat o decizie,si e deja cumparata,atat,ca sincer si mie imi place negru si m-am gandit de mult la asta....

geo2002 02-06-06 21:01

Eu zic k negru e o culoare prea comuna.Chiar daca e frumoasa , cu negru le sta mai bine masinilor mari.Culoarea aleasa de Emil e frumoasa rau si cred k o sa-i stea super bine

broncos emx 03-06-06 08:39

Quote:

Originally Posted by geo2002
Eu zic k negru e o culoare prea comuna.Chiar daca e frumoasa , cu negru le sta mai bine masinilor mari.Culoarea aleasa de Emil e frumoasa rau si cred k o sa-i stea super bine

stiu....:D

St3FaN 03-06-06 10:23

poze? ce modificari a mai suferit? :D

broncos emx 03-06-06 11:07

momentan e la slefuit...osa mai bag poze cu stadiul in care se afla acum,ca modificari osa se vada......:)

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning