![]() |
Re: [My Scoot] Beneli Velvet
EU zic ca merge,dar de ce sa il schimbi??Ce are carburatorul tau?
|
daca vrei doar putere cauta jet kit pt scuterul tau sau model de carb...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Supapa fi putin mai explicit...ca nu am inteles Pai as vrea sa ii schimb carburatoru ca are niste chesti pe acolo care ma enerveaza si de ex daca merg pe o distantza de 1km. 1,5km cu videza constanta (de ex 40km) mi se ineaca, nu pot sa il mai acelerez,trebuie sa opresc de tot dupa care merge normal...am vazut ca are o chestie la carburator si cand am dat de ea facea la fel se ineca si aia este pe undeva pe la carburator...o sa va fac niste poze sa vedeti despre ce este vb! Daca merg cu el prin oras adika il acelerez il mai las adika sa nu tin o viteza constanta merge nu ai treaba dar daca merg mai mult cu o videza constata sa ineaca! dar nu face tot timpu are el ocazi,ocazi! Edit: am pus o poza cand se apasa pe cauciucu ala si nu inteleg ce reprezinta aia...la leonarddo nu aveam asa ceva! |
nu bag mana in foc ca iti merge,totusi daca are Pistaru ia si fa'i o proba si vezi.
Iti mai face figuri? |
acum nu face figuri dar poate ii mai vine sa faca figuri si eu nu mai vreau:) si asa as vrea sa ii pun carb ca la leonardo ca era mai simplu:D asta e prea complicat parerea mea
|
carburatie fara peda :> ? destul de interesant ...
|
ce nu ai mai vazut motor de 125 carburatie fara pedala?:O:O
|
Quote:
|
pai e motor in 4t si nu are pedala gasesti scutere cu pedala 4t ff multe la Kymko(firma japoneza) putin mai bune ca alea din china...dar vreau sa vad si eu un aprilia,yamaha,gillera,honda care sunt motoare in 4t cu pedala....
|
Pai DNA-ul este carburator si nu are pedala ( cel de 125,180 ) .
|
stie careva cum as putea sa inegresc geamu de la casca?
ar fi 2 variante cu spray de triple dar ma intereseaza daca stie careva daca are luciu? si ar mai fi sa amestec lac cu vopsea neagra si sa o dau la pistol...voi ce ziceti ? |
Nu o sa mai vezi nimic prin ea. In cel mai rau caz poti sa mergi la un de-asta de folieri geamuri si sa ii pui folie.. Lacul sau spray-ul de stopuri e o greseala foarte mare fiindca nu o sa mai vezi mare lucru.
|
Quote:
Dar ma gandesc ca daca iau lac si amestec cu vopsea si o fac putin incolora si nu dau pana fac geamu de nu se mai poate vedea prin el...am inteles ca se poate... |
eu am cativa prieteni care si-au facut cu folie pt geamuri auto; au lipit-o pe interior, desigur cu geamul dat jos.
|
Quote:
da dar nu se intinde folia bine ramane cu cute si na nu e bine dar pe interior nu cred ca se vede |
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning