![]() |
Re: poze cu fosta dacie "tau"
masina am vazut-o asta toamna prin ialomita, cara omu ciment cu ea,rasuna nicolae guta din ea , si cand trecea pe strada mirosea a gazolina.L-am oprit odata pe proprietar si l-am rugat sa ma uit la masina si nu imi venea sa cred in ce stare jalnica ajunsese.am vrut sa ii cumpar fetele de usi, la inceput a fost de acord dar cand m-am dus cu bani la el sa le iau sa razgandit.
PS: Nu a fost cine stie ce bijuterie de masina,dar vorba cuiva de mai sus nu trebuie sa fie racheta ca sa iasa in evidenta.Ea iesea in evidenta cu exteriorul , interiorul si muzica care rasuna din ea. |
Quote:
unii uita cum o simpla dacie care arata bine....poate sa dea clasa uneia super modificate |
Poate omu vrea sa o faca Rat Rod si asta e inceputul proiectului .
PS.glumeam |
poate vrea sa faca pe plac persoanelor care nu le-a placut masina din cauza ca avea muzica multa si exterior si interior mai diferit.
acu va face pe plac celor ce iubesc masinile de putere de liniutze.nu neaparat frumoasa dar sa fuga tare - primul pas a inceput usurarea:de toate prostiile ce avea frumos pe ea...a scapat de cateva kile,trage mai bine Va face istorie prin race-uri PS:glumesc desigur..pacat de ea |
as inebuni in locu lu Tau ... :)
daca as vedea pozele chiar sunt curios de un post de-al lui pe aici sunt curios ce simte cand vede asa ceva... fara suparare,stim majoritatea ce inseamna sa lucrezi cat a lucrat tau la masina,decat s-o vinzi si s-o vezi peste ceva timp asa mai bine-i dai tu singur foc si stii ca tu ai stricat-o |
Quote:
Regret ca a ajuns pe mana unui ..... speram macar sa o mentina asa cumi-am dat-o nu sa ajunga in halul asta.... |
1 Attachment(s)
o mare diferenta.....imi pare rau de masina....
|
:shock::shock: mare lucru de nu ajunge la proiectu "Rabla" pacat nu pot sa zik decat dintr-o printesa a ajuns o cersatoare:cry:
|
pacat de masina :( multe ore de munca duse pe apa zambetei
|
un singur lucru nu pot intlege.... de ce a dat omu asta 3300 de euro pe masina asta numai ca sa care cartofi cu ea?
|
Quote:
Chiar aşa oameni buni... de ce a dat atāţia bani? |
chiar misto "preparata" dacia ;) Imi place mult de tot arhanghelul de pe capota :D
|
In afara de jante si bari e la fel ca inainte
|
Quote:
pacat ca a ajuns pe mana unor _ _ _ _ _ _ |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning