![]() |
Re: facem si noi o intalnire week asta?
vedeti ca s-a dat cu o ora inainte,sa nu ajunge-ti prea tarziu...este ora aprox 5 dim si vad ca nu este inorat,poate ne ocoleste ploaia,ar fi grav...
|
Eu tocmai am venit de pe cheia ....am dat o tura nocturna pe acolo, drumu este impecabil cu cateva mici exceptii, trecerile cu caile ferate sunt decente... drumul la 5 dimineata era in proportie de 90% uscat.... doar 2 - 3 gropi pe final de drum, aproape de brasov... in rest superb, ca intotdeauna.
|
a inceput ploaia,se pare ca vremea nu a tinut cu noi,sa speram ca week viitor o sa avem mai mult noroc,ramanem sa mai discutam aici,poate pana atunci cei care aveau probleme la masina o sa poata sa le remedieze si sa ne vedem cat mai multi...
|
vreme de cacao chiar de ziua mea:D.sapt viitoare este pastele si cred ca multe lume o sa plece .
|
Propun o plimbare la mare de 1 mai ,nu imi dati in cap ca e prea devreme ... veniti cu pareri poate mai aveti de retusat la masini .
|
Quote:
|
ce haos iesea de 1 mai pe litoral .. prin neptun ... prin 2000 ... :)
|
Eu si cu fratimiu adik 2 masini prezenti ..
|
pai si cum sa facem , sa luam si 2-3 zile la hotel la vro agentie ? adika impreuna , sau fiecare pe treaba lui ? ca eu as sta cateva zile p akolo . si asa e si treaba sigura cine merge daca rezervam ceva , adika daca dam deja banu .
|
pai ar fi o treaba sa luam ceva prin agentie,iesim mult mai ieftin plus ca o sa fim toti grupati...sa vina si altii cu alte ideei etc.
|
da , asta i ideea sa fim grupati .
daca vin cu ursu ... il umplu de anvelope . sa fie ...;) |
Vin si eu pe 1 mai daca e cu motanu:D la mare deci la constanta???
|
Daca ma primiti:-) dar eu zic ca ar fi mult mai frumos pe Transfagarasan e prea marfa pe acolo
|
da la constanta,toti care vor sa mearga cu noi ii rog sa posteze aici.
o sa fie masina mea masina lui frati-miu PLT KTY DANY ANTACEBAL daca am uitat pe careva il rog sa posteze |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning