![]() |
Re: ... din timpul liber...
ideile sunt , aplicarea cam proasta .succes in continuare , sa ne tii la curent !
|
salutare sunt nou pe aici cum sa fac sa bag si io niste poze cu "batrana" mea dacie
|
altu cu eleroane.....
|
hai salutaree!!!:D
omule te admir ca vrei sa faci ceva din "dacia noastra cea de toate zilele". Am cateva sugestii pt tine,sper sa nu te superi: (-) stergatoarele acelea rosii (-) luminile de pozitie de cul galbena,de pe spoilere(pe laterale).Mai bine le dai jos. (-) dunga aceia de deasupra triplelor (-) plasa argintie merge inlocuita cu plasa vopsita in negru.Da mai bine contrastul negru - argintiu,parerea mea. In rest e ok.Ai grija sa nu mai lipesti alte autocolante pe masina,ca o dai in kitch. o sa pun si eu poze cu URZ-ul meu in curand si poate mai schimbam cateva pareri.;) bafta si mult RESPECT!!! _FORTZA BRAILA_ |
vopseste ku c vrei tu , parerea mea , tie tre sati plaka k doar sunt banii tai , naH oricum nu creka o sa iese tare bine dar asta fiecare ku gusturile si ideile lui . toata treaba e ca spray e fanta mika pe cand la pistol poti sa o faci cat de mare vrei , bafta , abia astept sa vad rezultatele,
|
sall ceva noutati la daciana!!
|
Quote:
|
tuning made in BRAILA...BAFTA multa in continuare...poate te zaresc in trafic(asta dupa ce iau si eu permisu) :)
|
cam are dreptate giubau......
baga mare!!!!!!!!!!!!!!!!!! asteptam rezultatu final!!!!!!!! spor la treaba |
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Personal nu vad .. tuningu. Si, daca va uitati atent nici o masina din alea doua nu au linie.. Stiti cum e.. trebuie sa fie cineva sa va zica si adevarul..
|
Stai calm ca nu e cu suparare ca nu sunt masinile mele.
Si oricum inchidetii topicul daca se poate pentru ca cea argintie a fost lovita destul de tare, si au aparut niste neintelegerii. TOPIC INCHIS. |
mijto tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning