![]() |
Re: Golf GTI Edition 30
Superb!!! Arata mai frumos ca R32 la exterior. Si cu marirea de putere cred ca scoate 0-100 sub 7 secunde.....Tare, foarte tare...:D :D
Poate in viitor vor pune varianta 2.0TFSI de pe S3 cu 272 CP si pe Golf... |
Imi place schimbatorul , zici ca e minge de golf, poate si aia au vrut cei de la VW , asorteze numele masini cu al schimbatorului "GOLF", nice car... ;)
|
Pacat, e slabut ca idee! 30 de cai in plus, jante negre si un schimbator dintr-o minge de golf nu cred ca rezuma istoria de 30 a modelului... In ultimul timp gama golf s-a inmuiat, s-a ingrasat, s-a scumpit... Pacat!
Singura parte buna e ca n-au ales sa faca ideea aniversara un TDI dopat! La cat de obsedat e europeanu de TDI-u, i-as fi crezut in stare pe cei de la VW sa faca asa ceva... |
arata bine si asa eu zic ca ii bun si nici nu e atat de scump
|
e misto dar...oare era nevoie de ea?eu zic ca nu prea sunt care sa opteze pt 230 de cai..sau gti cu 200 sau r32 cu 250...nu?
|
Ma dar in afara de jante, skimbator de viteze si... cam atat are ceva distinctiv :P ?
|
I Love It !
|
Cate modele se fac?.. e o serie limitata.. it's a must have..
|
Numic impresionant.
Totusi cit maresc pretul unui GTI aceste adaugiri aniversare? In final pretul conteazaStie cineva un pret aproximativ? |
super tare masina.... agresiva, puterea putin mai mica decat r32
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning