![]() |
Re: LOGAN-albastru egee-Ady
Quote:
|
Quote:
|
gume plus janta
3 Attachment(s)
Vand 4 gume Kormoran care au vreo 33.000km...deci mai merg vreo 40.000km...se prezinta ok:nu au galme,taieturi sau carpeli.Plus o janta de tabla nou-nouta de logan.Se dau numai toate!Ptr. cei din Bucuresti...nu provincia.Pret 250 lei;)
|
7 Attachment(s)
Astazi am vopsit:inelele de la aeratoare,consola centrala si scrumiera.am dat inainte cateva straturi de primer si dupaia cateva de vopsea...am schimbat furtunelele pentru apa de la stergatoare si stergatoarele care erau varza;)
|
Arata bine interiorul, cu elementele albastre.Bravo.
|
Frumos loganul ! Felicitari !
|
Multumesc baieti:)
|
Arata fosrte bine asa vopsite ! Bravo !;)
|
Quote:
|
up up up cu gumele si janta:D
|
Care aveti idee cam cat m ar duce schimbarea distributiei [tot ce tine de ea]...role,intinzatoare,curele...etc...ce o mai fi pe acolo.am 39100 km si 4 ani jumatate!risc sa se rupa curelele?
|
distributia se schimba la 60.000
|
salut. frumoasa masina, frumoase si modificarile... dar asculta sfaturile si pune suspensie sport (daca nu acum, pune cand e cazul sa o schimbi). jante te sfatuiesc sa-ti iei pe 16" sau 17", cu talon mic, arata mai bine, si iti da un plus de stabilitate (pe spate poti pune ceva mai lat gen 205-215). distribuitia se schimba la 60.000, nu are legatura chestia cu "4 ani", e vorba de uzura nu de timp. spor la treaba in continuare.
|
[QUOTE=B-99-SAA;3276956]salut. frumoasa masina, frumoase si modificarile... dar asculta sfaturile si pune suspensie sport (daca nu acum, pune cand e cazul sa o schimbi). jante te sfatuiesc sa-ti iei pe 16" sau 17", cu talon mic, arata mai bine, si iti da un plus de stabilitate (pe spate poti pune ceva mai lat gen 205-215). distribuitia se schimba la 60.000, nu are legatura chestia cu "4 ani", e vorba de uzura nu de timp. spor la treaba in continuare
multam:Dsuspensiile poate le skimb cu unele sport knd va fi nevoie...iar jantele nu pun mai mari de 15 pt k nu vreau sa am probleme cu garcea;)iar distributia se skimba la 4 ani sau 60000...a mea a re 4 ani jumate...si la toata lumea asta am auzit k trebuie skimbata...acum nah...k imbatranesc curelele si bla bla...pnm |
citeste toata cartea masinii.ar treb sa scrie in carte ce si cum.ori 4 ani sau 60.000 sau doar la 60.000.mai scrie si alte lucuri interesante in carte.oricum distrib e facuta sa mai reziste inca jumate din timp sau km dar fara garantii.dar asta teoretic si doar la curelele si rolele de "uzina"
Stiati k la 60.000km se recomanda si schimbarea lichidului de frana(cel putin la solenza scrie in carte)??? |
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning