![]() |
Re: E30 - 318i m40 "Sein"
ebay?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
este.. dar nu am gasit buza.. si nici pe ebay .. deocamdata..
mai pun niste poze.. |
frumos rau , ai un urs dragut pentru varsta ta :D :lol::lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Tot caut buza de is ... si as vrea sa stiu daca ii greu sa intaresc supensia pe fata ? si cat mar costa |
Quote:
|
Quote:
113cp are |
am o problema nu mai se aprinde becul la bord .. nustiu ce are mam uitat la sigurante am desfacut ceasurile sa vad daca ii ars cumva becu si ii bine.. si am desfacut si butonu care se invarte casa reglezi lumina si ii ok si ala .. si tot nu lumineaza deloc deci nu se vede nici cieasurile nici instrumentele din dreapta de la temp si etc..
|
4 Attachment(s)
up cu folia pusa si semnalele afumate
|
Frumoasa rau masina , dar trebuie sa arunci stopul de frana de la luneta ca e tiganie.
Pai pe la dezmebrari mai gasesti una alta dar tre sa alergii un pic:lol: |
stopu nu se mai vede ca ii folia pe spate.. :))
|
foarte frumoasa si intretinuta masina..singurul lucru de care as scapa ar fi paravanturile de la ramele din fata de pe usi..dar daca tie iti plac e ok...
buza de i.s gasesti pe ebay dar nici la reprezentanta nu costa o avere.. bafta in continuare cu ea...mai rar ursi in starea asta.. |
9 Attachment(s)
pun niste poze de astazi de la o intilnire e30 de aici din madrid
|
Ce de ursiii :oops:, daca erau mai multi era si mai bine :D, dupa cum ti-am zis cel negru alpina "mi-a furat inima" vreau neaparat sa il vad si live cand vin acolo. :twisted: Despre ursu tau chiar nu am ce zice, decat ca rar vezi ursi in asa stare buna, astept o tura cu el :mrgreen:
|
Sa va pun niste poze mai noi cu masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning